Iskljuciti klimu preko osiguraca, audi a2

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanjovanovic
    CBC Član
    • 06.10.2015
    • 74
    • Beograd
    • Audi a2

Iskljuciti klimu preko osiguraca, audi a2

Zanima me da li je moguce iskljuciti klimu preko osigruaca, naime koristio bi samo ventilator , posto mi je klima automatska nalazi se na istoj komandnoj tabli i ventilator i klima. poslacu vam link sa semom osiguraca svog auta , negde se u neki stavkama pominje klima i jos nesto pod istim osiguracem, pa me zanima da li mogu nesto poremetiti ukoliko izvucem ove osigurace. https://translate.google.rs/translat...%2FSicherungen evo i slike kako to izgleda sto se tice table , sa seme samo da dodam vidim na 36 i 38 vezano nesto za klimu, moze li to da se povadi ili mora iza ove table nesto da se cacka da bi se iskljucila mogucnost njene upotrebe, kasnije na leto bi je ponovo koristio.
    Last edited by milanjovanovic; 06.11.2015, 21:39.
  • mishja
    CBC Veteran
    • 13.12.2013
    • 112
    • mladenovac
    • fabija, partner

sto bi vadio osigurace, ukljucis ECONomy mod i samo duva ventilator

Comment

• milanjovanovic
      CBC Član
      • 06.10.2015
      • 74
      • Beograd
      • Audi a2

Slazem se, medjutim , kad god ukljucim ovo dugme iznad economy ili ispod za odmagljivanje stakla... meni se cesto iskljuci economy samim pritiskom na te tastere i onda se klima stalno tako pali i gasi... cuo sam da to nije dobro i da tako valjda kompresor ili sta vec moze da crkne, ja bi ako moze da se podesi da uvek sta god radio bude ukljucen economu ali to kod mene ne moze, na prititsak nekih ttastera sa skroz leve ili desne strane gde su su ovi sa desne za ventilator, economu se nekad ugasi , pa moram onda da ga palim .... zato pitam a i klima mi ne radi kako treba, pa rekoh da li moze nekako da se podesi da radi samo ventilator...

Comment

• Saša
        CBC Senator
        • 05.11.2006
        • 277
        • NS

Bolje je da povremeno radi nego da ne radi nikako, kompresor i zaptivke se tako podmazuju. Uradi kako su ti rekli i ne beri brigu.

Comment

• b_samardzic
          CBC Senator XXL
          • 02.04.2005
          • 1557
          • Smederevo

Ako neces da ti se ukljucuje klima onda koristis ona dva tastera za pojacavanje i smanjivanje ventilatora i ona dva tastera sa desne strane za usmeravanje vazduha. Naravno koristi i taster za klapnu mesanja splasnjeg i unutrasnjeg vazduha. Naravno i tastere za temperaturu. Kad treba da odmaglis prozor usmeris vazduh ka vetrobranu i pojacas ventilator do kraja. Isklucis cirkulaciju vazduha a povecas temperaturu. Automatika sve to isto odradi i jos upali klimu da bi osusila vazduh.

Comment

• chobo13
            CBC Senator XXL
            • 01.05.2009
            • 1274
            • pozega,srbija
            • AUDI,VW

valja klima da odradi ponekad kad zatreba brzinsko odmagljenje stakala usled kondenzacije.uglavnom ukljucis odmagljenje pa kad odmagli pritisni econ mod i to je to.

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

ne isključi se često nego svaki put kada odmagljuje stakla. i nije mi jasno sto su inzinjeri bas napravili to tako. Verovatno da bi tebe nervirali.
              Klima od paljenja ili gasenja ili od ne koriscenja ce kad tad crci. Ustvari i mi ce mo crci kada dodje vreme za to.
              Nije mi jasno sto fantaziras ali u svakom slucaju mozes da iskljucis kvacilo direktno na kompresuru, i onda jednog dana kada bude sprobao da upalis a ono neradi bice opet crklo, tako da .............
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• milanjovanovic
                CBC Član
                • 06.10.2015
                • 74
                • Beograd
                • Audi a2

Hvala na pomoci.

Comment

Working...
                X