Ostecenje hladnjaka klime pranjem vozila ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milanjovanovic
    CBC Član
    • 06.10.2015
    • 74
    • Beograd
    • Audi a2

Ostecenje hladnjaka klime pranjem vozila ?

Dakle zanim me sledece, klima radila i nakon pranja vozila od pre mesec dana prestala da radi, proverio u servisu i konstatovali da nema gasa. Sve do sada korektno radilo, ostavili smo da se klima pogleda za neki kasniji period i popravi. Ono sto me zanima jeste sledece , auto sam prao crevom koje sam usmeravao ka prednjem branku koji kao i svaki auto ima prorede gde se i nalazi iza hladnjak za klimu , a iza njega onaj veliki ventilator. Skoro sam nacuo da tako moze da se osteti taj hladnjak ako je jak pritisak vode ili to bas nije tako. Kazu da taj deo treba da se vise pere ne usmeravanjem horizontalno vec vertikalno mlaz da se to ne bi eventualno ostetilo. Imate li slicnih iskustava, naravno ne kazem da je to mozda i kod mene, mozda prosto negde iscureo gas iz nekog drugog razloga ali to mi pada na pamet.
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Ja sam tako odvalio/isekao parče saća na "hladnjaku" klime (jos uvek radi) i probušio hladnjak motora (stavljen novi)

voda je čudo, bolja od lasera
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• Dora
      Nadzornik!!!
      • 24.10.2004
      • 17451
      • Novi Sad
      • FIAT

Šlaufom nema šanse, pa nije sir.. ali puškom za pranje odvaljuju ljudi i cele branike a ne hladnjak...
      Saa 150 na sat kad naletiš na kap kiše to ima veću brzinu nego vodovod...
      Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
        Everybody lies
        • 29.01.2006
        • 5807
        • Novi Sad
        • Audi A6 1.8T

sta je sledece, da li sam prebrzo zatvorio prozor...
        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
        X