klima popravka prekidaca

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dj90
    CBC Član
    • 16.12.2016
    • 22
    • bg
    • w124

klima popravka prekidaca

mercedes w124
    pošto mi oni fabricki prekidaci na desnoj strani ne rade, imam neki prekidač izveden ispod sedišta
    ima tri stepena, da duva jače, slabije i da se isključi

nije meni neki problem da upravljam preko njih ali je lepše da bude fabrički sve ako je moguće i ako nije skupo

• comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Nisam shvatio šta ti pitaš, ako su kontakti prekidača problem, moraš sve zameniti, rekao bih ?

"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• dj90
      CBC Član
      • 16.12.2016
      • 22
      • bg
      • w124

znači ne mogu da se poprave samo oni koji ne rade
      nije ni čudo što je prethodni vlasnik ovako uradio, ne isplati se kupovati ono

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Na prvi upit na kupujemprodajem "w124" izađe ti prodavac sa delovima za klimu...sigurno ne košta kao na ebay-u...
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• dj90
          CBC Član
          • 16.12.2016
          • 22
          • bg
          • w124

Ne mogu nigde da nađem ovakvu konzolu, jel zna neko još negde gde se može nabaviti
          i jel ste sigurni da se ne mogu samo prekidači popraviti jer me je jedan pitao jel ti treba sve to ili samo prekidači?

koliko vidim ovde prekidači su razdvojeni od te table
          Last edited by dj90; 23.01.2018, 13:53.

Comment

• Nelson
            CBC Senator
            • 01.08.2017
            • 211
            • selo
            • Fiat Stilo 1.9 JTD

Odvoji jedan dan, rasturi i vidi kakvi su tu prekidači. Možda i može improvizacija.
            Slikaj i nek ima za nekog ko ima isti problem.

Mogu vrlo lako da budu ovakvi prekidači

Last edited by Nelson; 23.01.2018, 18:21.

Comment

• dj90
              CBC Član
              • 16.12.2016
              • 22
              • bg
              • w124

pa i meni je logično da su takvi, ko će bre da spaja prekidače za drvo pa da se sve menja
              sad sam pitao ove što rasturaju mečke na oglasima kako je pa će mi reći

Comment

• dj90
                CBC Član
                • 16.12.2016
                • 22
                • bg
                • w124

evo šta mi je odgovorio čovek i realno je bilo logično da nije sve zajedno

a ima i slika na nekom sajtu kako to izgleda, znači konzola gore ima prostora sa sve prekidače tako da ti gornji nisu ni bitni za klimu

Comment

Working...
                X