Moze li mi neko reci kako se moze proveriti da li radi klapna klime... Imam wv polo 2001, klima ne hladi , medjutim pritisak gasa je uredu... Kako se manifesturje kada motorcic za klapnu otkaze, uopste nema razlike kada pustim klimu pa mi deluje kao da vuce vazduh spolja isto kao i kad ukljucim venitlator... kako to mogu proveriti obzirom da je to nedostupno , ima li neki metod...
Klapna klime ?
Collapse
X
-
Pre ce biti da imas problem sa presostatom, kompresorom, ozicenjem nego sa klapnom. Jer klapna steluje ili grejanje ili hladjenje, nema direktne veze sa klimom. A ti kazes da ubacuje temp.spoljnog vazduha po tvojoj proceni.
Kako mislis pritisak gasa je u redu? Kad je ukljucena klima pa si proverio na manometrima ili?
Послато са SM-A520F уз помоћ ТапатокаLast edited by subicd; 07.05.2018, 00:32.
-
-
Originally posted by subicd View PostPre ce biti da imas problem sa presostatom, kompresorom, ozicenjem nego sa klapnom. Jer klapna steluje ili grejanje ili hladjenje, nema direktne veze sa klimom. A ti kazes da ubacuje temp.spoljnog vazduha po tvojoj proceni.
Kako mislis pritisak gasa je u redu? Kad je ukljucena klima pa si proverio na manometrima ili?
Послато са SM-A520F уз помоћ Тапатока
Nisam ja merio , brat ga vozio u neki servis za auto klime pa mu valjda tamo merili pritisak, tako nesto razumeo da je to uredu. Mozda i on nesto lose skontao. Pomenuli mu da moze da bude svasta nesto, ali da ne postoji mogucnost da se to dijagnostikom utvrdi... Gledao sam konstrukciju kime u mom autu. vidim da se neko klatno posebno pomera kada se aktivira klima... e sad tesko je proveriti da li je to u pitanju, treba da se rastavi cela prednja tablaHvala na pomoci...
Comment
-
-
imas dve cevi koje iz klime idu u putnicki prostor,cevka nizeg pritiska je deblja,i kad klima radi,treba da bude hladna oko +5 C hladna ali ne zaledjena.ako je tako,onda je klima ispravna,pa proveriti da li je neki problem u klapnama.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
Comment