Klima, ugradnja u FABIU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • chuki
    CBC Član
    • 15.10.2005
    • 42

Klima, ugradnja u FABIU

Da li neko zna koliko kosta ugradnja klime u Fabiu Combi (karavan) 1.9SDI i koliko ovo ima smisila obzirom da motor nije u TDI verziji? Gde ovo moze da se uradi da me glava ne boli?
  • Miljan
    CBC Senator XXL
    • 18.01.2006
    • 459
    • Nis

U ovlascenom servisu, ali ne racunaj ispod 1300-1500 eura.

Comment

• chuki
      CBC Član
      • 15.10.2005
      • 42

da, traze 1500eu... ali obzirom na lose iskustvo sa nekim ovlascenim (npr AutoKole) ne vredi toliko placati... ima li neka neovlascena varijanta?

Comment

• 206
        Admin od ispočetka :)
        • 09.12.2004
        • 9548
        • Beograd
        • 206

Ima, ali proci ces eventualno stotinu-dve eura jeftinije.
        The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• chuki
          CBC Član
          • 15.10.2005
          • 42

onda mislim da je bolje da skupim 2k pa da u perspektivi predjem na oktaviu u kojoj vec ima klima )) jos da nadjem neku dobru kao ova fabia...

Comment

• zdpower
            CBC Početnik
            • 03.05.2007
            • 3
            • Zagreb

Mozda bi mogao jeftinije da prođeš da pronađeš klimu komplet na nekakvom otpadu iz razbijene pa da si sam ugradiš ako imaš volje, mene to upravo čeka za feliciju tražim intenzivno pa ću da napišem iskustva, znam da nije isti auto da je kod tebe puno više komplicirano ali nije nemoguće.

Comment

• overspeed
              CBC Senator XXL
              • 24.05.2005
              • 2779
              • Kosovska Mitrovica

Mali off: okani se Pilip Friga, Autoklime i slichnih servisa, surovi su... Meni su svojevremeno trazhili 1300 veverica za manuelnu klimu za BMW E36.

U vezi Octavie - chak i ako nadjesh neku bez klime (a kao takva ce biti "kodza" jeftinija), ugradnja klime u gore pomenutom servisu u Octaviu je "samo" 700 evra?! Non-stop oglashavaju po auto-oglasima, zashto je samo za Octaviu cena tako povoljna - ne znam, valjda imaju neku saradnju sa uvoznikom Skode, shta li...? U svakom sluchaju, tih 700 Evra je apsolutno prihvatljivo, obzirom da se mozhe rachunati na solidno odradjen posao.
              http://www.bmw.tv

Comment

• chuki
                CBC Član
                • 15.10.2005
                • 42

Mozda me nisi razumeo... rekao sam da je bolje prodati fabiu bez klime i kupiti octaviu sa klimom jer je manja razlika nego platiti 1500eu-2000 za ugradnju...

iskreno imam lose iskustvo sa naknadno ugradjivanim klimama (Opel Astra...)

Comment

Working...
                X