filter klime

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • radulle
    CBC Početnik
    • 23.03.2006
    • 6
    • Podgorica

filter klime

gdje se nalazi filter klime u 146 boxerici 1.6?

dopunio sam klimu ali ne mogu da nadjem gdje se nalazi filter?

p.s. koliko inace staje?
  • Milos
    CBC Senator XXL
    • 12.05.2005
    • 700
    • Beograd, carraburma

trebao bi da bude ispod plastike kod desnog brisaca... tako je na ts-u.

Comment

• bigfoot
      CBC Senator
      • 13.04.2005
      • 224
      • Lower Hutt, New Zealand

Bas kako kaze Milos:

“Alfa Romeo is something special. It occupies a place apart...It is a way of life...”

Comment

• viktorpop
        CBC Član
        • 23.05.2006
        • 17
        • Kraljevo

to sto je bigdoot pokazao to je polenski filter ali ima i filter radne tecnosti klime u visini levog fara (gledano u pravcu voznje) .
        Jednom Alfa uvek Alfa

Comment

• radulle
          CBC Početnik
          • 23.03.2006
          • 6
          • Podgorica

uh 19 eura iskesirah za filter champion.

Comment

• niksek
            CBC Član
            • 25.03.2006
            • 37
            • Užice

Re: filter klime

Originally posted by radulle

p.s. koliko inace staje?
            u 1.3 boxer ne postoji filter polena već nekakva mrežasta klapna koja se ne menja. ja sam kupio filter kao sa slike, mislio sam da mi fali kućište tog filtera i tražio na otpadu, da bih dobio odgovor da na boxeru nema tog filtera. Kaže čovek: "Rasklopio sam ih gomilu i nijedan nema taj filter". Tu sam stao i prestao dalje da tražim. Svideo mi se taj odgovor.

Comment

• veXon
              CBC Senator XXL
              • 26.07.2006
              • 571
              • Beograd, Vozdovac

hmm... ajde ako ti tako kazes
              @radulle jesi li zamenio filter?
              ako nisi imas dva srafa na donjem rubu plastikice koja se nalazi ispod soferke, posto je ta plastika iz dva dela, potrebno je da skines samo levu stranu, predlazem ti da odsrafis brisac, jer je manja sansa da polomis tu plastiku dok je skidas... kad odsrafis ta dva srafa gurni ruku i napipaj unutra zabice ima ih ukupno tri, malo jace cimnji ali neka ti ruka bude na zabici, naravno sa osecajem... vodi racuna na trecu zabicu koja se nalazi najblize krilu, ona je posebno osetljiva... kad skines tu plastiku ispod postoji jos jedna koja koja je samo uzljebljena... i ona se lako skida... kad je skines videces filter... njega drze dva leptira na KUCISTU FILTERA.... skines zamenis i gotovo

Comment

• radulle
                CBC Početnik
                • 23.03.2006
                • 6
                • Podgorica

Originally posted by zee
                hmm... ajde ako ti tako kazes
                @radulle jesi li zamenio filter?
                ako nisi imas dva srafa na donjem rubu plastikice koja se nalazi ispod soferke, posto je ta plastika iz dva dela, potrebno je da skines samo levu stranu, predlazem ti da odsrafis brisac, jer je manja sansa da polomis tu plastiku dok je skidas... kad odsrafis ta dva srafa gurni ruku i napipaj unutra zabice ima ih ukupno tri, malo jace cimnji ali neka ti ruka bude na zabici, naravno sa osecajem... vodi racuna na trecu zabicu koja se nalazi najblize krilu, ona je posebno osetljiva... kad skines tu plastiku ispod postoji jos jedna koja koja je samo uzljebljena... i ona se lako skida... kad je skines videces filter... njega drze dva leptira na KUCISTU FILTERA.... skines zamenis i gotovo
                MAJSTOR MI JE ZAMIJENIO FILTER KAZE DA SE OPUCIO DOK GA JE ZAMIJENIO.TACNO JE TAKO KAO STO KAZES.

A FILTER JE BIO KAO KESA OD USISIVACA PUN PRASINE

U SVAKOM SLUCAJU HVALA PUNO

Comment

• atasic
                  CBC Član
                  • 22.08.2007
                  • 43
                  • NS

Pozdrav svima!
                  ja imam 156 1.8TS 2002. i ni ja a ni majstor nismo mogli da nadjem gde se nalazi filter klime a pogotovu filter tecnosti klime ( ako ga uopste ima).
                  Skidali smo plastiku ispod brisaca sa suvozaceve strane-rezultat nema uopste drzaca za filter samo neka membrna kao sito....takodje nije u kabini ispod pregradka za rukavice....jel ima neko ideju gde bi taj filter mogao biti!

Comment

• niksek
                    CBC Član
                    • 25.03.2006
                    • 37
                    • Užice

Re: filter klime

Originally posted by niksek
                    Originally posted by radulle

p.s. koliko inace staje?
                    u 1.3 boxer ne postoji filter polena već nekakva mrežasta klapna koja se ne menja. ja sam kupio filter kao sa slike, mislio sam da mi fali kućište tog filtera i tražio na otpadu, da bih dobio odgovor da na boxeru nema tog filtera. Kaže čovek: "Rasklopio sam ih gomilu i nijedan nema taj filter". Tu sam stao i prestao dalje da tražim. Svideo mi se taj odgovor.
                    ako ti znači moj slučaj...

Comment

Working...
                    X