pomoc-klimatski poremecaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • miroslavm
    CBC Senator
    • 13.02.2007
    • 208
    • Beograd, Zvezdara

pomoc-klimatski poremecaj

Pozdrav forumaši!
    Dolazi lepo vreme a meni je na vektri b 1.8 otišla izgleda klima(manuelna).Živim u nadi da je neki kontakt ili crevo ili tako nešto trivijalno u pitanju.Kad pustim da duva duva normalno kao ventilator.kad ukljucim bez ventilatora, cuje se da kao nešto se slabašno ukljuci,ali ne hladi. Molim da me uputite kod nekog poštenog servisera koji nece reci da je veci kvar nego što jeste i ako ga nece mrzeti da servisira,ako je popravljivo.
    U aute se pomalo razumem ali u klime nikako,da bih malo proverio,kontakte i creva voleo bih ako neko može da baci sliku kako to izgleda pod haubom i gde se uopšte nalazi?
  • zux
    CBC Senator XXL
    • 10.05.2005
    • 773
    • Beograd-Filmski grad

najverovatnije ce redovan servis klime srediti stvar, ali to ces znati kad oteras auto u servis
    ja imam extra iskustvo sa klima servisom na vidikovcu, a i drugi clanovi su extra zadovoljni (jedino sto je tebi mozda malo daleko)
    vise nego korektni, a cene su stvarno povoljne (hehe dosta clanova opel cluba odrzava klimu kod njih)

Originally posted by Bond-James Bond
    U ovom servisu je dijagnostika besplatna, zakazivanje je najbolje jer u sezoni zna i po 10-tak auta da ceka na red. Meni do sada su odrzavali klime na dva auta, a iz dosta servisa "ovlascenih" salju vozila kod Dejana. Kompletan servis, praznjenje (vakumiranje) zamena ulja i punjenje freona (naravno da zavisi od auta do auta ali je oko 50 eura bila prosle sezone.

Takodje imaju i rezervne delove za skoro sve klima uredjaje...

U kvalitet njihovog rada se uverilo vec nekoliko clanova ovog foruma.

Clanovima 5% popusta uz clansku kartu kao i besplatna dijagnostika za klima uredjaje!

Comment

• miroslavm
      CBC Senator
      • 13.02.2007
      • 208
      • Beograd, Zvezdara

Hvala Zuxe!
      otici cu uskoro da vidim sta je.
      Pozdrav

Comment

• prolupator
        CBC Senator XXL
        • 02.09.2005
        • 3968
        • Zemun

Meni se klima sama gasi kad ne radi ventilator... Da nije i kod tebe tako ?
        OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

Working...
        X