Hteo sam da mi kažeš da li dobro uduvava spoljni vazduh, kad je klima
isključena i grejanje isključeno ?
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Hteo sam da mi kažeš da li dobro uduvava spoljni vazduh, kad je klima
isključena i grejanje isključeno ?
pa ne bas, znaci kad mi je ono za temp. vazduha na sredini ili malo u plavoj zoni a jacina duvanja na 3-4 nije nesto osetno da prolazi puno vazduha kroz ventilacione otvore.
Može onda biti da ti je polen filter jako zapušen, to bi bilo srećno i jeftino rešenje.
"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Ljudi pa nema tu sta mnogo da se filozofira, treba proveriti sistem klime tj. dali negde pusta i gubi freon
pa onda je dopuniti ili promeniti freon jer je vremenom izgubio svoje svojstvo
a u slucaju da nisi skoro menjao polen filter iliti filter klime, obavezno ga zameniti i resio si problem.
Ljudi pa nema tu sta mnogo da se filozofira, treba proveriti sistem klime tj. dali negde pusta i gubi freon
a u slucaju da nisi skoro menjao polen filter iliti filter klime, obavezno ga zameniti i resio si problem.
freon ne gubi svoja svojstva vremenom
>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Ja bih se slozio sa ovim komentarom u potpunosti, moze da je doslo do gubitka rashladnog fluida iz bilo kog razloga i to je prosto. Trebalo bi otici u neki servis da lepo pogledaju sistem i kompresor i utvrde u cemu je stvar,eventualno zamene neku gumicu ili sta vec, napune sistem freonom i to je to!
evo sad sam dosao iz servisa, odvezao sam ga kod komsije sto radi u Bosch car servicu, on otvorio da proveri polenov filter a ono.....stvarno je cudo kako je i onoliko vazduha prolazilo kroz to
happy eng teme ali imam pitanje dal se neko seca ko je i gde postovao sliku ili crtez za skidanje filtera klime
skidao sam onu plastiku pored suvozacevih nogu ali dalje ne smem
>>DAHAR<<
"Never trust anything that bleeds for 5 days and doesent die"
Comment