PEUGEOT 206 2.0 HDI - regulator pritiska na HDI pumpi

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • dragan.bl
    CBC Početnik
    • 18.05.2008
    • 8
    • BANJALUKA

,a bio sam na dijagnostici. i oni kazu da nijeok samo protokomijer.. a da je ostlo sve ok.. a on lupa .. i trosi... a ovo sa diznama sam saznao od servisa.. mislim servis u fr.. jer mi tamo zivi ujak pa je on njihtamo pitao.. a ovi kod nas veze nemaju.
    jel neko zna neki servis dobar u srbiji?
    a i ja mislim da je 8 puno.. ali kako vidim neki to tako i ne misle ljudi sta vi tek onda vozite kada ste sa tim zadovoljni

Comment

• forster
      CBC Senator
      • 24.04.2007
      • 244
      • Beograd

Ima u BGD par komada, sto ovlascenih i par neovlascenih...za ovlascene imas u temi majstori za nase peugeote... ja konkretno predlazem AS Goran u Zemunu... a ako zelis neovlascen servis....
      1. Ako vam izbezumljena supruga resi da izadje iz kola u voznji (uz pretnju razvodom), znajte da niste jedini, meni se to redovno desava.
      2. Danas je Petak. To je dan kada se Beogradjani vracaju kuci.
      3. Ima jedan grad, a pored je Beograd.

Peugeot 206 2.0 HDi

Comment

• malivuk406
        CBC Senator XXL
        • 04.04.2007
        • 490
        • Nbg

pa za 206 8 l nije mnogo nego previse... pogotovo kad je je*eni Evro dizel 103 din.

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Originally posted by vucko
          Pa sta vi ljudi mislite... da motor od 2000cc trosi 5 litara??? Manite se tih bajki. Hocete da ide dobro, da ima snage, a da trosi samo 5 litara
          Heh, pa meni toliko trosi, tj.mom tati 5-5.5l 70% na otvorenom. Dok sam ga ja vozio, namerno sam ga kidao pa koliko ide, znaci u gradu redovno gas do poda, gde god moze dogurao sam ga do 100, otvoreno nikad ispod 150km/h, a redovno je 170.. Tako jedno 400-500km i on je trosio 7.5l, po bordu 7.8 Eto tako

Moras malo da nam pojasnis svoj stil voznje, ako vozis kao baba, tj. kao moj tata 90-100 5l i nemoj da brines

I da, moj je 307, ima 1.300kg, a tezina tvog?

Comment

• click
            CBC Veteran
            • 13.09.2007
            • 128
            • Beograd

Dobar ovlasceni servis
            Car system Sabac
            015 300 400

Ljudi su korektni, precizno popravljaju kvarove (ne lutaju u dijagnostici kao Verano) i znaju svoj posao.

Comment

• dragan.bl
              CBC Početnik
              • 18.05.2008
              • 8
              • BANJALUKA

hvala za link. moram da idem kod njih da pogeldam..
              a sto se tice ovoga gore.. pa ja vozim brzo. ako si citao.. vozio sam ga do 2000 obrtaja.. sto znaci da polako.. i trosi 8... a kada sam ga na auto putu cepao.. 170.180 onda je u prosijeku trosaio 6.5,, i jos uz iriski vijenac isao koa manijak bas ono brzo.. eto.. znaci kada idem polako puno mi trosi..
              stim da racunar u servisu kojem sam bio.. pokazao da mi protokomijer vazduha nije ok...
              toliko. jel neko ima neka iskustva sa dijelovima.. meni opet nije niko rekao gdije ima da se kupi taj protokomijer.. posto neka cifra je napisala 100 eura. a on kod nas kosta 230...

Comment

Working...
              X