fiat marea 1.9 JTD 110 ks 2002.god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenadk
    CBC Član
    • 15.06.2008
    • 21
    • Novi Becej

fiat marea 1.9 JTD 110 ks 2002.god.

Pozdrav svima. Nedavno sam kupio mareu 1.9 jtd, 2002.godiste pise na satu da je presla 135890 mada u to sumnjam i za ovih nedelju dana koliko je kod mene nisam primetio nista cudno sem da mi merac goriva pravi vece oscilacije. Sipao sam tacno pola rezervoara i za nekih predjenih 20 km kombinovane voznje kazaljka je opala od polovine do sledece tackice na pokazivacu. Nesto mi se cini da puno trosi. Mada se desava kada ga ugasim i ponovo upalim da kazaljka ode opet na pola pokazivaca pa posle 10 minuta voznje opet spadne dobro. Sigurno ce mi neko reci da idem na dijagnostiku ali postavljam ovo pitanje iz razloga da vidim da li je neko vec imao ovakav ,,problem" i kako da ga resim ako je to uopste problem? Hvala unapred!
  • Delkan
    CBC Senator XXL
    • 14.06.2005
    • 829
    • 60 km From BG,West

Ako stvarno hoces da proveris potrosnju,napuni rezervoar,provozaj,a onda ga dopuni ponovo.Samo tako mozes biti sigurniji u podatak o potrosnji.
    Da nije neka zica od meraca nagnjecena ako je neko skidao rezervoar ili merac?

Comment

• Tech
      CBC Senator XXL
      • 13.01.2008
      • 384
      • Novi Sad

Cest razlog takvih problema je sam plovak,mada se redje desavalo da je problem u instr.tabli,jos redje instalacija.Treba proveriti,ispitati

Comment

Working...
      X