PEUGEOT 307 1.4 HDi - gde da servisiram dizne ?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mikeli
    CBC Početnik
    • 24.06.2008
    • 3
    • podgorica

PEUGEOT 307 1.4 HDi - gde da servisiram dizne ?

Imam 307 1.4 hdi. U servisu kazu da mogu da ih posalju u Bg da se oprave ali ne garantuju. su mi dizne. Da li ima neki nacin da se kupe polovne ili da se ove probaju servisirati i gde.Unapred zahvalan,pozdrav.
  • mikeli
    CBC Početnik
    • 24.06.2008
    • 3
    • podgorica

preskocio sam-u pitanju su dizne.Nisam siguran da li su kazali da se servisiraju u bg ili Sapcu.Pozdrav.

Comment

• mikeli
      CBC Početnik
      • 24.06.2008
      • 3
      • podgorica

Imam 307 1.4 hdi. Majstor posle dijagnostike kaze da su dizne dotrajale.Gde mogu da pronadjem polovne ili da servisiram postojece.Unapred zahvalan,pozdrav.

Comment

• vucko
        CBC Član
        • 06.08.2007
        • 88
        • Belgarde

Probaj u ovom servisu 011 3672 717.
        To je pre svega servis za klime, ali gazda uvoiz i prodaje aparate za dijagnostiku i obucava ljude. Sad imaju neku novu masinu za Common Rail dizne. Valjda ih ona i cisti. Pozovi ili otidji i pitaj.
        Pozdrav

Comment

• mishkom
          CBC Senator XXL
          • 07.08.2007
          • 591
          • N/A
          • N/A

Ima u Novom Milosevu extra servis za sve comon-rail motore, pa i za reparaciju dizni...

Comment

• Orlando
            CBC Član
            • 26.12.2006
            • 97
            • Beograd

Re: PEUGEOT 307 1.4 HDi - gde da servisiram dizne ?

Ima Bosch servis ispod plavog mosta u Beogradu. Mom šuraku su servisirali dizna na 307-ci 1.6 hdi od 90ks i ceh je bio 3000 din po dizni pre jedno dva meseca (da kažemo 30€). Inače kažu da je raspon od 3000-12000din po dizni. Sada mu auto prede i manje troši.
            Ako kaniš pobjediti, ne smeš izgubiti

Comment

Working...
            X