fiat jdt cudo

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mikisxy
    CBC Senator
    • 25.09.2008
    • 238
    • beograd

fiat jdt cudo

dosao covek da mu zamenim diskove i plocice sa stilom jtd i onako da vidim sto mu se ponekad upali greska za altenator cuo i on za gremline.zavrsimo kocnice i da pogledam altenator kad ceo spoljni prsten remenice radilice lezi na susplehu a kajs nije spao vec se normalno vrti preko ostatka od remenice.kajs niti spao a kamoli podvuko pod zupcasti a vozi tako od ujutru i gazio ga 120kmh pre nego sto je dosao kod mene poslao sam ga u crkvu da upali svecu i kupi bingo na kiosku

• loodilo
    CBC Senator
    • 04.08.2008
    • 236
    • Beograd, Mirijevo

Re: fiat jdt cudo

Boze! Sta sve necu videti... jujuju! pu pu daleko bilo! Ko zna koliko dugo on tako vozi... ne mora da znaci da je od ujutru ali lol za crkvu i za bingo sto je najgore lepo si mu rekao!

Comment

• mikisxy
      CBC Senator
      • 25.09.2008
      • 238
      • beograd

ma imam musteriju tera svog stila jtd kao da hoce da ga sahrani ali covek nema vec 1.5 godinu ni jedan jedini kvar.dovoljan je podatak da su mu patosnice toliko prljave i kaljave da su neke travke krenule da nicu iz njih.sigurno se bavi magijom

Comment

• bokija
        CBC Senator XXL
        • 25.01.2008
        • 640
        • Beograd

Trebo si da vidis,mozda moze da se pusi Ko zna mozda ga i ne vozi,nego ga koristi ko staklenik.
        I'm not beautiful,but I'm stupid

Comment

• speedster
          CBC Veteran
          • 24.05.2006
          • 139
          • BATAJNICA

Miki to je normalno to se i meni desilo ali mi nije prijavljivao gresku. To se desava video sam slican post na nekom hrvatskom forumu.

Comment

Working...
          X