u pravu si .. mislio sam da je pumpa goriva u sklopu bosch pumpe ( tako je kod mene)
postoji i takav model, neznam tacno niti nesto puno o tome ali sam cuo i koliko se secam za renoa clio I dizel motor 1.9 ima sa Lucas-ovom pumpom visokog ppritiska koja u sebi ima vec pumpu niskog pritiska (tj. AC pumpu). Drugaciji princip od ovog koji ja imam.
Princip je isti,kakva ,bre,AC pumpa? I u jednom i u drugom slucaju ista(bosch ili lukas) vuce i gura ka diznama.Ona pecurka sto moze da se stiska gore dole,sluzi samo da se ozraci sistem kada se menja filter ili ostane bez goriva.
ovako, sve sto sam cuo, nacuo i sto mi je preporuceno sam uradio, dao sam preko 600€ za rad i dalje nista
ako stvarno ima neko ko ima konstruktivan predlog neka predlozi?
nepovratni ventil ne pomaze, ista prica kad je kazaljka za gorivo preko pola pali ko mina, kad je ispod pola tesko pali.
ventili (neka cuda ja se ne razumem), creva za gorivo, rezervoar, filteri, ac pumpa, servis BOSCH pumpe (bila je odlicna
samo su je kako kazu prcistili radi sigurnosti i zamenili neki holender na spoju creva za gorivo sta vec), itd
ako nesto nisam uradio to bi bilo da kupim nov auto
Comment