Fiat Stilo

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • novak
    CBC Član
    • 29.06.2008
    • 23
    • Novi Beograd

stilo engine fault

Veceras dok sam se vozio, a bio sam ga "malo" nagazio, u trecoj brzini na negde oko 4500-5000 obrtaja upali mi se engine fault, ja prebacim u cetvrtu ali auto skroz izgubi ubrzanje. Ja se zaustavim, ugasim auto i ponovo ga upalim a greska i dalje stoji, krenem da vozim a auto potpuno mrtav, isto vuce i kad stisnem gas do patosa i kad ga samo malo dohvatim. I tako nekih 5 minuta dok greska nije nestala i tad je auto poceo normalno da ide. Delovalo mi je kao da se bila ugasila turbina. Jel neko mozda imao slicnih situacija i jel zna sta bi moglo da bude. Inace u pitanju je stilo 1.9jtd 115ks.

Comment

• Type_R
      CBC Senator XXL
      • 26.05.2007
      • 900
      • Valjevo

Re: stilo engine fault

Isti motor, samo sto njemu izgubi snagu na oko 3000 obrtaja.

viewtopic.php?f=358&t=37321

Mozda ne bi bilo lose spojiti teme
      3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• comi 1342
        Moderator
        • 28.09.2005
        • 1126
        • NS
        • Giulietta ,PUG 106,

Re: stilo engine fault

Sad sam dodao u isti forum još jednu o overboost ventilu, čitaj !
        "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
        "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• Type_R
          CBC Senator XXL
          • 26.05.2007
          • 900
          • Valjevo

Re: Fiat Stilo

Auto je kod majstora dva dana, malo se mucio da pronadje uzrok i na kraju je ustanovio da je magnetni ventil na turbini...

Ceka se drugi........
          3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• mikisxy
            CBC Senator
            • 25.09.2008
            • 238
            • beograd

imas dobar predlog od comi 1342

Comment

• Type_R
              CBC Senator XXL
              • 26.05.2007
              • 900
              • Valjevo

Gde?? Moze link??

EDIT:

H A O S, covek uzeo auto od majstora i otisao u brdo da proba, trecom dao pun gas, dosao do 3000obrtaja, nesto puklo ispod haube,
              verovatno spalo neko crevo i auto se ugasio, nije hteo odmah upali, upalio posle 5 minuta i dovezao ga kuci.
              3SG(T)E EXPERT

MAN service

Comment

• Joca*KANADA*
                Banovan
                • 16.02.2008
                • 48
                • Montreal-beograd

Jednostavno... LOSE GORIVO. Nemojte sipati D2 smrdljivi ili ED na sumnjivim pumpama i necete vise nikad imati problema. Ako mi neverujete stavite kljuc na sto i ja cu pa ko bude u pravu vozi 2 automobila
                Salim se naravno ali tako neke gluposti dovedu do ludila kad u sred obilazenja krene auto da radi ko traktor, a bogami i da ide Pre par godina kad je bio problem sa uvozom evro dizela imao sam poslednji put ovaj problem jer sam sipao ono sto sam nasao...D2.

Comment

• nidza
                  CBC Senator XXL
                  • 16.04.2008
                  • 496
                  • nbgd

Pobogu, valjda nije sipao D2 u JTD? Cenim da ako je toliko pametan da napiše post na ovom forumu, toliko IQ-a ima da barem sipa gorivo koje treba na pumpi.
                  Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.

Comment

• gardans
                    CBC Član
                    • 31.01.2009
                    • 21
                    • Novi Sad

Voleo bih da mi objasnis zasto mislis da toliko d2 smeta tom automobilu i koja je razlia izmedju d2 i euro dizela, posebno ovog naseg sumljivog porijekla. X-puta sam na ovlastenim servisima sam pitao zasto ne D2 samo su slagali ramenima i kazu ovaj drugi je cistiji ima manje sumpora koji steti automobilu. A kad znamo da pre nije ni postojao euro dizel a da su auta prelazila mnogo vise kilometara sa znatno slabijim motorima tu mislim na kubikazu nekad je 2.0 bila sila od motora sad je to prosjecan motor POZDRAV

Comment

• dieselman
                      CBC Senator XXL
                      • 14.11.2005
                      • 833
                      • tt

...tema euro dizel vs D2 ima na pretek...potrazite malo po forumu...LOCK

Comment

Working...
                      X