Ne znam da li sam na pravom mestu postavio temu, ali me zanima sta mi mozete reci kakav je motor od audija 100cc(c3) 2.5tdi, i da li je dobar, sta su mu mane i sl. Unapred hvala
audi 100 cc(c3) 2.5tdi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: audi 100 cc(c3) 2.5tdi
Kad to pocne da zeza ili se pokvari, skupa li je popravka, zamena, ili sta vec, te pumpe, ili ima neka fora, tipa, kao kad elektronsku bos-pumpu zamene mehanickom, opste poznata stvar kod bmw-a?
Nadam se da si razumeo sta pokusavam da pitam?!
Comment
-
-
Vidis, kad vec pominjete taj motor i tu pumpu, kolega sa posla mi se pati sa tim motorom i pumpom za njega, u pitanju je taj motor petak 2,5 tdi, stari tip pumpe,mislim da je to varijanta do '97-me godine, njemu je otisla elektonika, tj onajdio elektronike na samoj pumpi,,,i motor stuca i gusi se, nekad radi kako treba, a nekad nece nikako,,,
nisam vjerovao da nigdje u srbiji ne moze ta pumpa da se nadje, jel ima neko ideju gdje to moze da se nabavi i da li moze ta pumpa da se remontuje ili tako nesto da se sredi
Comment
-
-
Originally posted by dandyVidis, kad vec pominjete taj motor i tu pumpu, kolega sa posla mi se pati sa tim motorom i pumpom za njega, u pitanju je taj motor petak 2,5 tdi, stari tip pumpe,mislim da je to varijanta do '97-me godine, njemu je otisla elektonika, tj onajdio elektronike na samoj pumpi,,,i motor stuca i gusi se, nekad radi kako treba, a nekad nece nikako,,,
nisam vjerovao da nigdje u srbiji ne moze ta pumpa da se nadje, jel ima neko ideju gdje to moze da se nabavi i da li moze ta pumpa da se remontuje ili tako nesto da se sredi
Originally posted by MN026za diselmena; daj mi reci koje elektronske pumpe radis jer imam dosta problema sanjima-ASTRA-A6 i FIAT1.9DLukas
Comment
-
-
A hoce li neko i samnom podeliti tu tajnu kako se resava problem te pumpe i koliko to moze da kosta, a sve ovo sam pitao jer cu mozda da pazarim jedan takav auto u narednih par dana, pa volim da se psihicki pripremim za ne daj Boze situacije, pu pu daleko bilo.... Volim da znam.
Comment
-
-
on radi samo rasturanjr-prodaju A100/A6-delova a ne popravku pumpi.savet-bolje popravi/repariraj i mirniji si da nebi 2puta placao jer neznas kakvu pumpu ces kupiti,koliko se odvrtela i sta je sve proslo kroz nju
Comment
-
-
..taj se tip pumpi prestao proizvoditi 94-95' otprilike,kad se preslo na HDK pozicioner koji bas ne crkavaju...pa onda razmisli kako naci polovan-ispravan kad je zadnja ugradjena pre toliko godina...bilo nesrecno resenje,ali je srecom kratko trajalo...
Comment
-
Comment