Fiat punto 1.9d

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • tds
    CBC Početnik
    • 02.09.2006
    • 9
    • Novi Sad

Re: Fiat punto 1.9d

Najlakse resenje, inace na firminom Doblu imam isti problem trzanje u cetrvtoj oko 60km/h, u petoj na 60km/h normala... Definitivno pumpa, cini me se da je lukasova tako da me i ne cudi...

Comment

• dieselman
      CBC Senator XXL
      • 14.11.2005
      • 833
      • tt

Originally posted by Milan.87
      resio sam problem na najbolji moguci nacin.

prodao sam auto.
      pozdrav

Comment

• Denisns
        CBC Član
        • 23.11.2007
        • 48
        • N.Sad

Nece na carini ali uz put ako si sumnjiv pandurima zaustave te i gurnu ti spravicu u auspuh i mere emisiju stetnih gasova a takodje i kod nas su poceli u maloozbiljnijim firmama za tehnicke preglede da mere izduv tako da treba razmisliti, idemo ka evropi, jeste da je polako ali....

Comment

• Denisns
          CBC Član
          • 23.11.2007
          • 48
          • N.Sad

Ja cenim Diselmana kao majstora i strucnjaka, ali budzeve necenim, sve sto je budzeno nije se pokazalo kao sjajno resenje, nekad izadje i skuplje od orginalnog dela !

Comment

• dieselman
            CBC Senator XXL
            • 14.11.2005
            • 833
            • tt

Originally posted by Denisns
            Nece na carini ali uz put ako si sumnjiv pandurima zaustave te i gurnu ti spravicu u auspuh i mere emisiju stetnih gasova a takodje i kod nas su poceli u maloozbiljnijim firmama za tehnicke preglede da mere izduv tako da treba razmisliti, idemo ka evropi, jeste da je polako ali....
            ..
            ..a,da li si potpuno siguran da ce manje da dimi sa svojom originalnom pumpom?

Comment

• Denisns
              CBC Član
              • 23.11.2007
              • 48
              • N.Sad

Pa na tehnickom su mi merili izduv, tako da sam siguran da zasad nedimi u nedozvoljenim granicama, a kada se menja pumpa orginalna menja se i papucica gasa jer ova radi na senzor a nabudzena na sajlu, znaci treba busiti patos ili sta vec, to je 1dan od budzeva, pa druga pumpa to je 2gi budz a komp onda sluzi samo za ukras sto je 3ci budz, a ostale neznam a ko zna koliko ih ima jos?!
              I na kraju auto vise nije sa euro 3ri motorom vec ko zna sta?!

Comment

• Gavra
                CBC Senator XXL
                • 06.03.2008
                • 2031
                • Beograd

a reci mi kako zamena pumpe sa elektronske na mehanicku kontrolu ubrizgavanja brise EUROSTANDARD motora?!?
                Poslednji nek ugasi svetlo

Comment

• Denisns
                  CBC Član
                  • 23.11.2007
                  • 48
                  • N.Sad

Imas odgovor u ranijim postovima pa procitaj, nevolim da se ponavljam i da citiram druge strucnije od mene koji su i meni dali takav odgovor, znaci nepisem napamet!

Comment

• dieselman
                    CBC Senator XXL
                    • 14.11.2005
                    • 833
                    • tt

..Denis,sasvim je OK da ti ne želiš da budžiš svoj auto,i to cenim i poštujem,ali priču o tehničkiim aspektima problema bolje zaobiđi jer nisi kompetentan...imam dosta mušterija sličnih tebi koji dođu da se raspitaju za zamenu pumpe i ja ih svom snagom odvraćam od te ideje...u svakom slučaju originalno je najbolje,ali ne žele svi da popravljaju tu nesretnu pumpu par puta...

mislim da ovde više nema šta novo reći...lock

Comment

Working...
                    X