kada ugasim Vrutj motor na nekom usponu ( nemora da bude mnogo strmo,cak i na blazem usponu ) desava mi se (vetj drugi put) . da netje da upali. auto verlga (cinimi se nesto slabije) ali netje da upali ....
spustim ga na leru unazad na ravno .. i on odmah upali na ravnom zemljistu ?
u oba slucaja sam imao oko pola rezervoara goriva.
inache pali i ladan i vrutj bez problema .. (kada je ladan skroz vergla otprilike 2 sekunde i upali ),kad je vrutj pali odmah.
znaci..dokle ga nespustim na ravno netje da upali.
ispustao sam vazduh prema upustvu iz "manuala" takodje i ispustao "vodu" iz filtera jednom.
mada je filter nov,presao 1000km.
sta sve moze da bude ?
UPDATE ! :
sad sam ga maltretirao pola sata zagrejanog..stajao na najgore uspone..cekao po nekoliko minuta i odmah upali ! ..
a zezenutje me negde de netreba ... kad nebudem mogao ni u rikverc da se vratim .. tako to ide.
lepo vergla kad pali.
spustim ga na leru unazad na ravno .. i on odmah upali na ravnom zemljistu ?
u oba slucaja sam imao oko pola rezervoara goriva.
inache pali i ladan i vrutj bez problema .. (kada je ladan skroz vergla otprilike 2 sekunde i upali ),kad je vrutj pali odmah.
znaci..dokle ga nespustim na ravno netje da upali.
ispustao sam vazduh prema upustvu iz "manuala" takodje i ispustao "vodu" iz filtera jednom.
mada je filter nov,presao 1000km.
sta sve moze da bude ?
UPDATE ! :
sad sam ga maltretirao pola sata zagrejanog..stajao na najgore uspone..cekao po nekoliko minuta i odmah upali ! ..
a zezenutje me negde de netreba ... kad nebudem mogao ni u rikverc da se vratim .. tako to ide.

lepo vergla kad pali.
Comment