Ljudi,pomagajte.Ovako,imam Lybru neka 3 meseca,vuce ok,super rad u leru,ne dimi,ali u preticanju mi je upalila chek lampicu i mrtva je od 3000 obrtaja na gore,znaci dodje do 3000 i ni da mrdne,i tako 15-20 km i sama ugasi lampu i vuce ok i stalno tako.Ako neko ima ideju sta je nek javi.Unapred hvala.
Problem sa Lancia Lybrom 1,9jtd
Collapse
X
-
Re: Problem sa Lancia Lybrom 1,9jtd
..da li si mozda imao ideju da odvezes auto negde bar da iscitaju greske koje je auto belezio,pa to ovde prezentujes i onda mozes ocekivati neku pomoc pomena vrednu...ovako mozemo samo da gatamo...ja npr. imam bar trideset ideja sta bi moglo biti...
-
-
jesam uradio danas.Dijagnostika pokazuje P0236-map senzor i EGR ventil.Skinuto i ocisceno i jedno i drugo,ali je sada veci problem,sad je auto skoz mrtav ne vuce uopste i mnogo dimi,a dosad nije dimio ni malo,inace auto je presao 164.000,na 163.500,sam menjao filter za naftu,vazduh,protokomer.
Comment
-
-
Vidi ili su ti ugradili neki tezak fus ili nista od toga sto je zamenjeno nije pravi uzrok problema.
Pravilo je da ako imas problem i zamenis bilo sta sto moze imati veze sa problemom auto ce se neko vreme ponasati bolje ili skroz dobro.
Ne pricam ti ovo da bih se pravio pametan vec da ti skrenem paznju da ne treba delove menjati tako stihijski. Ako ti je neko promenio protokomer i posle toga auto opet ne radi kako valja trazi da ti vrati stari protokomer i pare. Tesko je naci dobrog dijagnosticara, vecina su srafadzije koje krenu da menjaju redom pa onda pricaju jes da ti nisam resio kvar ali i taj deo je sigurno bio neispravan ali ima jos nesto, i tako u nedogled.Live together, die alone.
Comment
-
-
da taj overboost,najverovatnije je do njega.Jel se on kod Lybre nalazi iznad hladnjaka i idu dva vakum creva u njega,jedno iz turbine,a drugo nemam pojma?Danas konacno sredjen kvar.Ustvari nije bio overboost nego onaj ventil pored turbine doDanas konacno sredjen kvar.Ustvari nije bio overboost nego onaj ventil pored turbine dole,iz njega ide jedno crevo u overboost e on je zapeko i nije reagovao na gas.Malo WD-40 i to je bilo to.
Comment
-
Comment