GOLF V 1,9 TDI potrebna turbina hitno

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MaRe_
    CBC Senator
    • 20.02.2008
    • 248
    • Nish/SRBIJA

GOLF V 1,9 TDI potrebna turbina hitno

ljudi pomazite treba mi turbina za golfa V 1.9 tdi, dali moze da se nadje polovna i koja je cena? i dali mozda neko zna dali ima polovne u Nišu..
    Baš mi je hitno hitno hitno hitno
    Unapred hvala na pomoci

MAZDA KLUB SRBIJA
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: GOLF V 1,9 TDI potrebna turbina hitno

Ima nosonja(Davidovic) u Merosini rasturenu 5-icu.ne znam mu broj! Itreba da ima Juga na ledenoj steni 063\420-373 i Raca-Blace(jos uvek rade) 027\371-535 i 062\8335555- Misa(prodavnica u Nisu)
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• subicd
      CBC Senator XXL
      • 20.06.2008
      • 463
      • Novi Sad

Jel si siguran da je turbina otisla?
      Nemoj verovati svakom makstoru, jer moze da bude da je zaprljana ili je ventil turbine crkao.

Kakvi su simptomi?

Comment

• trops
        CBC Početnik
        • 13.04.2009
        • 2
        • beograd

Zdravo svima, nadam se da nije kasno da se nadovezem na temu i ako je moguce da dobijem par saveta.
        U pitanju je opel astra h, 1.7cdti,101ks. Imao sam problem sa crevom (naprslo) koje ide od hladnjaka do motora (ima razlicite precnike, uze je na hladnjaku a sire na motoru i vezano je selnama). Kada dam jaci gas culo se zvizdanje, a kada sam vozio na uzbrdici u petoj, opteretio motor, upalila se zuta lampica, auto sa kljucem preko njega, verovatno je podigao temperaturu sobzirom da je to crevo bilo naprslo. Kada sam zamenio crevo sve je ok, medjutim bilo je malo ulja u tom crevu pa se plasim da turbina nije pri kraju. Ima li neko slicno iskustvo ili savet?
        Unapred hvala.

Comment

• driverGT
          CBC Veteran
          • 29.09.2004
          • 154
          • Zemun

ma cini mi se da je bila polovna oko 450 evra ...turbina...

Comment

• ale944
            CBC Senator XXL
            • 20.03.2006
            • 1457
            • Beograd

Imao sam problem sa crevom (naprslo) koje ide od hladnjaka do motora (ima razlicite precnike, uze je na hladnjaku a sire na motoru i vezano je selnama). Kada dam jaci gas culo se zvizdanje, a kada sam vozio na uzbrdici u petoj, opteretio motor, upalila se zuta lampica, auto sa kljucem preko njega, verovatno je podigao temperaturu sobzirom da je to crevo bilo naprslo. Kada sam zamenio crevo sve je ok, medjutim bilo je malo ulja u tom crevu pa se plasim da turbina nije pri kraju. Ima li neko slicno iskustvo ili savet?
            puklo ti je crevo od interkulera ka motoru, i normalno je da ima malo ulja po zidovima. zamenis i sve ok.
            http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

Working...
            X