Fiat Stilo 1.9 JTD 115 SW 2004 Problem

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • baske007
    CBC Početnik
    • 27.06.2009
    • 2
    • Bgd

Fiat Stilo 1.9 JTD 115 SW 2004 Problem

Prilikom voznje auto sam oduzme gas i ako probam da stisnem pedalu ne prihvata gas tek kada skinem nogu sa pedale i pritisnem ponovo proradi i radi normalno. Pritom ne prijavljuje nikakvu gresku. Ne desava se samo prilikom preticanja vec i pri konstantnom brzinom.

Inace uradjen je veliki servis, promenjen MAF i ociscen MAp, EGR i Throttle body.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: Fiat Stilo 1.9 JTD 115 SW 2004 Problem

Originally posted by baske007
    Pritom ne prijavljuje nikakvu gresku.
    Misliš na instrument tabli ?
    Na dijagnostici bi moralo ostati zabeleženo nešto kao greška, ako nema onda laptop u krilo, pa na praćenje parametra u vožnji .
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• baske007
      CBC Početnik
      • 27.06.2009
      • 2
      • Bgd

Re: Fiat Stilo 1.9 JTD 115 SW 2004 Problem

Ok i ja sam mislio na to ali ovi gde sam vozio kola nisu imali vremena za to a ja nemam ni dijagnosticki software ni kabl da bi spojio sa laptopom.
      I jos nesto sto mi reko majstor da bilo koja nepravilnost bi trebala da se memorise pa bi on mogao i kasnije da je uoci ali on kaze da je nema.

Comment

Working...
      X