Imam problem.Na pomenutom autu zbog spadanja kaisa izmenjani ventili,vodjice,znaci sve komplet odradjeno.Sad nece da upali.Javlja se,samo sto ne sastavi,ali nece.Da li moraju dizne mozda da se prikopcavaju na kompjuter?Nemam bas iskustva sa novijim vozilima pa bih molio nekog ko je upucen u tematiku da mi pomogne.
ford focus 1.8 tdci
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Re: ford focus 1.8 tdci
Vracene su sve na svoje mesto i nije davan kontakt jer sam kleme odspojio.Ali su morale da se kodiraju ponovo.
Recite mi kojim uredjajem za dijagnostiku moze ovo da se odradi?Samo originalnom tipa bosh,wurth ili moze i ovima za 200-300e.
Comment
-
-
Comment
-
-
Kada sam remontovao dizne na svom Fokusu tdci prosle godine, dizne su morale da se kodiraju namenskim uredjajem za dijagnostiku Fordovih vozila.Problem je bio u tome sto je u "ovlascenom servisu" taj uredjaj trenutno bio u kvaru pa sam morao da cekam skoro dve nedelje dok ga nisu popravili, jer u obliznjim gradovima niko nije posedovao tu skalameriju.
Comment
-
-
dekodirao mi je dizne i malo podesavao uzupcenje kaisa i 3000 din naplatio,sa popustom.Dekodirane su wurth dijagnostikom.Nije mi niko odgovorio da li te dizne mogu da se dekodiraju samo dijagnostikama od par hiljada evra?
Comment
-
Comment