Da li neko zna zasto je slabiji ler gas i kako maze da se pojaca iznad 800 obrtaja, na reno meganu 1,5dci ,60kw,presao 130000km, 2005g. hvala unapred
megan 1,5 dci ,60kw, 2005g
Collapse
X
-
Re: megan 1,5 dci ,60kw, 2005g
Fabrika kaže da je ler 750-850 obrtaja, šta ti tu ne valja, ti bi malo da šrafcigerišeš ko na golfu 1 ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
-
-
Pa, mogao si malo da pretražiš forum, pre nego što si postavio temu, ima jedna duža priča o tom problemu.
Nema toga više da se šrafcigerom nešto šteluje, ili dijagnostičkim uređajem,ili se menja deo,...
Znači, traži dobrog dijagnostičara, i pomoli se da su samo prljave, ili ne ukodirane dizne, ..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Pogledaj pp !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
-
Resio sam sitne vibracije . Nije ler gas u pitanj,vec hidraulicni nosac koji se tek javlja da odlazi , pa sam ga odigao i prestale su vibracije. Kupio sam febijev 5500din, mislim da je to i prva ugradnja,menja se lako . hidraulicni nosac je veliki gusani iznad zubcastog kaisa. Hvala comi.
Comment
-
-
Raduje nas da nije niša ozbiljnije !"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
Comment
-
Comment