Imam problem sa fiat stilom 1.9 jtd,jako slabo vuce[bukvalno ide kao bicikli]do 3000 obrtaja,posle 3000 obrtaja povlaci normalno.Kacio sam ga na dijagnostiku i nista neprijavljuje.Probao sam da promenem filter goriva i vazduha pa nije bilo rezultata,onda sam probio katalisticki lonac,opet nista,merio sam pritisak goriva od rezervoara do filtera,nemam pravi podatak,ali po meni je dobar.Nikakav rezultat nisam dobio.Ako neko moze da me posavetuje,bio bih mu zahvalan?
fiat stilo 1.9 jtd slabo vuce
Collapse
X
-
Re: fiat stilo 1.9 jtd slabo vuce
Onda pokusaj sa egr ventilom, moras skinuti elektricni deo koji se drzi na cetiri inbusa. iz njega viri mali delic koji mora da sam izlazi napolje kada ga pritesnes unutra. ocisti sve od garezi i vrati nazad. ima jos par sitnica ali mi moras reci da li je 85 ili 115ks.F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...
Comment
-
-
Originally posted by DAVOR VARADINCEVok. probacu sutra ujutru.8 ventila je.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja (SPI, MPI) zapreminu, snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem..
Kad već čistiš, očisti i Map senzor, ovo sa EGR-om nije baš 5 minuta posla, a sa MAP-om jeste,...
Originally posted by DAVOR VARADINCEVonda sam probio katalisticki lonac,opet nista...
A šta ćeš disati za koju godinu, ili tvoja deca ?
Pa,... tako svi rade,..."Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
-
Proveri racvicu na cevi koja vezuje vakum pumpu i servo uredjaj, od nje se odvaja tanko crevo za vakum kojim se kontrolise rad varijabilne turbine. skini racvicu i proveri da li je zapusena. ako jeste procisti je burgijicom od 1,5 mm.......pa probaj...F.I.A.T.......Fix..It..Again..Toni...
Comment
-
-
Odg: Re: fiat stilo 1.9 jtd slabo vuce
Originally posted by Goran Zemun View PostProveri racvicu na cevi koja vezuje vakum pumpu i servo uredjaj, od nje se odvaja tanko crevo za vakum kojim se kontrolise rad varijabilne turbine. skini racvicu i proveri da li je zapusena. ako jeste procisti je burgijicom od 1,5 mm.......pa probaj...
Comment
-
Comment