Corsa B 1,7 d Alternator , koja marka

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Potkonjak
    CBC Član
    • 02.08.2009
    • 30
    • beograd

Corsa B 1,7 d Alternator , koja marka

Da li iko od vas zna tačan model alternatora za Opel Corsa 1,7 D 1999. godište Isuzu motor. Hoću da kupim nov ali mi u " AUTOSTARTU" traže naziv proizvođača i tip alternatora. Auto nije kod mene nego kod ćaleta i nemam poverenja u njega da mi on to pročita
    " ladno al standard"
  • bojan62
    CBC Početnik
    • 22.03.2009
    • 4
    • Novi Beograd

Re: Corsa B 1,7 d Alternator , koja marka

Za Corsu 1.5 je marke Hitachi i kosta oko 500-600 evra nov. Tako su mi barem rekli u Beo-autu pre jedno 6-7 meseci. Posto je i ovaj Isuzu motor trebalo bi da je isti proizvodjac.

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Ako prodavnica na osnovu broja šasije i broja motora ne može da odredi koji alternator treba za tvoj auto, onda ih bolje zaobiđi.
      To je inače i pravi metod za naručivanje, a ne samo po tome šta piše na onom u autu, možda je menjan ili ima više modela istog proizvođača, ...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• JAPANX
        CBC Senator XXL
        • 10.08.2006
        • 2159
        • Beograd

alternator i alnaser se traze iskljucivo po njihovom broju sa nalepnice na istom

Comment

• kristina990
          Banovan
          • 13.04.2009
          • 1066
          • Srbija

potraži ovde ja sam tu kupio iskrin identičan boschu za duplo manje para nego kineski elccor u autostartu:

za izbor neka ti posluži ovaj link: http://www.iskra-ae.com/alba_cat/php/kf ... p?lang=ESP[/url] mogu ti poslati na adresu kurirskom službom http://www.dansprom.com/program.html#

Comment

• Potkonjak
            CBC Član
            • 02.08.2009
            • 30
            • beograd

hvala burazeri , dobri saveti , kupiću i tursko ako treba ali kinesko ne kupujem kad god mogu
            " ladno al standard"

Comment

• RS-4
              CBC Veteran
              • 29.04.2008
              • 162
              • Norway

Daj br. sasije i tacnu oznaku motora

Pozdrav

Comment

Working...