POZZ .Na mom Renou Cliu 2004 god 1.5 dci 48 kw imam problem jer u toku voznje se pali signalna lampica za grejac , kad se upali, auto pocinje da stica i vuce slabije .A ako stoji na leru nece da skine ispod 1000 obrtaja . Molim za pomoc .
Reno clio 1.5 dci 48 kw 2004 g. problem
Collapse
X
-
Re: Reno clio 1.5 dci 48 kw 2004 g. problem
Pozdrav druze, ja sam takodje imao klija 1.5 isto 2004 godiste i imao sam isti problem. Lampica od grejaca pored toga sto pokazuje da li je i kada grejac upaljen ima jos jednu namenu a to je da se upali kada se pojavi voda u gorivu sto mozes i da procitas u uputstvu za koriscenje svog automobila. Kao sto rekoh isto mi se desavalo i isao sam nekoliko puta na komp, sve resetujemo ali se opet upali. Problem ces resiti tako sto ces sipati neko kvalitetnije gorivo na proverenoj pumpi ili sipaj u kantu pa kuci kroz gazu u rezervoar (naravno posto je kanta malo odstojala kako bi se voda odvojila od goriva). Pre toga iz filtera za gorivo ispusti na donji zavrtanj sadrzaj koji se slegao u donju zonu i videces da sigurno ima vode. Ja sam tako radio i resio taj problem. Posle nekoliko pazljivih sipanja i ispustanja vode iz filtera lampica ce sama od sebe da se ugasi kada senzor u filteru utvrdi da vise nema vode u gorivu, nebrini.
-
Comment