Zamolio bih sve poznavaoce novijih dizel motora da procitaju moj tekst i eventualno napisu svoj komentar i misljenje. Naime u pezou 307 imam motor 1.6 hdi sa 90 KS koji super pali i jos bolje ide medjutim pre 2 - 3 meseca primetio sam da kada upalim motor on radi normalno otprilike 2 minuta i onda pocne da guta *knedle* tj da nepravilno radi i da izbacuje plavicasti dim na auspuh. Taj nepravilan rad ostaje nekih 3-4 minuta i onda se sve ponovo vrati na normalu. Pokusavao sam na razne nacine da otklonim ovaj kvar, prvo zamenom filtera (svih), zatim ciscenjem protokomera, sipanjem kvalitetnog dizela iz inostranstva ... itd. Nista nije pomagalo, i dalje ostaje stara boljka, nepravilan rad u prvih par minuta dok je motor hladan. Resim ja tako da odem u verano na dijagnostiku i otklonim sve sumnje. Prva dijagnostika je bila - nevalja EGR ventil. Zamenim ja ventil, kupim nov u Francuskoj, puknem 250 Eur i opet nista. Ponovo odem u verano,ponovo na dijagnostiku gde se sada utvrdi da nevalja dizna na drugom cilindru, navodno daje vise goriva dok je hladna, kako se ugreje sve se vrati na normalu. Opet ja kao i svaka naivcina pomislim da cu time resiti problem, uradim diznu, kupim nov ulozak, zamenim i opet - TRUBA. Sve je isto kao i pre. Nisam neki preterani strucnjak za motore ali otprilike da ni kod nas u servisima nema nekih prevelikih strucnjaka. Na kraju pretpostavljam da je u pitanju neka glupost ali nema ko da je konstatuje. Ukoliko je neko imao slicnih problema ili mozda zna u cemu je problem neka napise. Unapred se zahvaljujem svim ljudima dobre volje . . .
Peugeot 307 1.6 HDI Nepravilan rad hladnog motora
Collapse
X
-
Re: Peugeot 307 1.6 HDI Nepravilan rad hladnog motora
Da se prikaci na dijagnostika kada nepravilno radi i tada da se ucitaju aktuelne vrednosti motora ,pr dizne koliko su u minus ili plus,ugau ubrizgavanja,pocetno pritisak ubrizgavanja goriva,da se usporede sve parametri na nepravilan rad i u normalan rad
-
-
Re: Peugeot 307 1.6 HDI Nepravilan rad hladnog motora
Bio sam i na diagnostici sada kada je promenjena dizna, sve su otprilike od -0.1 do -0.25, znaci dobre su. Sto se tice 2 EGR ventila, u to nisam siguran, moracu da proverim jer postoji 6 verzija ovog motora... Recimo ovo je prvi motor koji vidim a da nema spaner PK kaisa vec ima neki samostezuci kais koji se zagrevanjem skuplja. Vrlo jednostavno, pokrece ga remenica na radilici a on dalje okrece kompresor klime i alternator. Tu samo podrsku daje mali roler koji je fiksno stegnut u blok motora. Ima poseban alat za nabacivanje kaisa. Velika Glupost, zar ne???
Comment
-
Comment