Volvo 460 1.9 TD, 1995. god. Molim Vas za savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nenadk
    CBC Član
    • 15.06.2008
    • 21
    • Novi Becej

Volvo 460 1.9 TD, 1995. god. Molim Vas za savet

Pozdrav svima. Pre nekoliko dana moj prijatelj je kupio Volvo 460 1.9 TD i pozalio mi se da mu puno trosi ulja, na nekih 200 km 1 litar ulja, ali ne zna ni kada je menjano ulje itd.... Mene zanima da li ova potrosja ulja ima veze sa intervalom menjenja ulja i koja je FABRICKA preporuka t.j. sta da sipa? Puno vam hvala svima unapred.
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: Volvo 460 1.9 TD, 1995. god. MOLIM VAS ZA SAVET???

Kanda će to biti malo skuplja operacija od zamene ulja, ako je dobro izmerio potrošnju.
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• nenadk
      CBC Član
      • 15.06.2008
      • 21
      • Novi Becej

Pa i ja se tako nesto mislim ali ne bih da mu sufliram, reko bolje da se posavetujem sa iskusnijim ljudima. Sta mislis sta bi mu to moglo biti?

Comment

• civi
        CBC Senator XXL
        • 26.07.2005
        • 1492
        • Pozarevac

Rupa na karteru? salim se naravno, kako pali ujutru , el baca plavi dim pri potapanju gasa, moze svasta da bude , el turbina slinava kakav zvuk pravi?
        Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
        - Kako to misliš, kočim?

Comment

Working...
        X