Nosac motora GOLF II 1.6 GTD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • jovan
    CBC Član
    • 08.02.2009
    • 22

Nosac motora GOLF II 1.6 GTD

Imam problem sa prednjim nosacem motora, stari je pukao pa je ugradjen novi, kupljen u radnji..Medjutim, auto sad nemirno radi, trese, bucan je na leru...U voznji pun vibracija..Dok je bio stari nosac to se nije desavalo..Palo mi je na pamet da kupim polovan original nosac za golfa...Ako neko zna nesto o ovome neka odgovori..U pitanju je VW GOLF II 1.6 GTD '89.
    UNAPRED HVALA!
  • pantelijaostojic
    CBC Član
    • 13.11.2009
    • 74
    • Beograd

Re: Nosac motora GOLF II 1.6 GTD

Isti problem je imao cale na vectri 2.0 di. posle zamene se treso u leru nenormalno. Mozda ti je pametna ideja da uzmes polovan, mislim da bi radio mirnije...

Comment

• Davor
      CBC Senator XXL
      • 02.03.2005
      • 498
      • Novi Sad

Isti problem sam imao pre dve godine na astri f 1.6i,desni nosac motora je dotrajao i odem u prodavnicu i kupim novi Birth marke je bio,po katalogu bas za taj motor je bio,stavim njega,pa to nije bilo normalno kako je auto bio bucan,i koliko je prenosio vibracije,kad kreces krov se trese ,nisam ga tri dana vozio,vratio i otisao na otpad i kupio polovan original,cena je bila 1000 din i auto radi normlno,ne trese nista.

Comment

• lemy
        CBC Član
        • 01.03.2008
        • 39
        • Beograd

neverovatno ali i ja imam isti problem i upravo razmisljam sta da radim.Kupio sam novi drzac motora za punto mk1 i auto toliko vibrira na leru i bucan je da je to strasno a cini mi se da sa starim nije bilo ni blizu tako. Ali kako da kupim i polovan mozda je isti kao moj stari, sada vise nije pitanje ni novca nego sta uraditi, ove vibracije su nesnosne kao dizela da vozim.

Comment

• Davor
          CBC Senator XXL
          • 02.03.2005
          • 498
          • Novi Sad

Pa kad kupujes nosac na otpadu,pregledaj da li je ispucao,savij ga u ruci da vidis kako radi,uzmi tvoj i koji je meksi pa ces videti razliku.A mozes uvek da pitas da ti obelezi nosac i ako je isti kao tvoj vratis.

Comment

• jovan
            CBC Član
            • 08.02.2009
            • 22

Hvala na pomoci, uzecu polovan nosac pa cu da vidim...Ali ja ga vec neko vreme (3 nedelje) vozim ovako pa se pitam moze li to da ima neki negativan efekat, usled to tresenja???

Comment

Working...
            X