Passat b6 1.9 tdi 2006. gubi snagu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dr.MoRo
    CBC Član
    • 27.11.2006
    • 31
    • Vrbas

Passat b6 1.9 tdi 2006. gubi snagu

Poz svima,dugo sam član i retko postavljam teme ali mi frka pa rekoh da vas pitam.Juče sam doterao auto iz servisa udario sam branik pa pošto imam kasko rekoh da iskoristim i zamenim ga, auto mi je stajao u servisu jedno 20 dana i kada sam ga napokon juče preuzeo posle jedno deset kilometara rekoh da mu dam malo žiške i sve je išlo kao po loju do jednog trenutka kad su sami obrtaji počeli da mi padaju na jedno 150 u petoj i 4000 obrtaja, mislim auto je išao ali neće da primi gas kao da se turbina isključila, isekao sam se i odmah u servis izađe majstor kaže daj jači gas u leru, čuje turbina radi kaže sve radi kao po loju, ajde da ga provozamo, ja seo u auto i on ide kao po loju, majstor mi kaže najverovatnije su neka krilca na turbini hoće kada auto dugo stoji, 90% je to kaže ne treba da ga priključujemo samo cepaj, stvarno prešao sam od juče 200 km i sve je super šta mislite je li moguće da je samo akutno zbog stajanja da se to desi ili ipak treba da bacim ciglu i po i da odem na komp, da li on uopšte može da pokaže problem ako se trenutno ne dešava, izvinite zbog dugačkog posta ali ostao sam bez posla a još auto nisam platio najbolje da mi još nešto crkne i od štrik
  • subicd
    CBC Senator XXL
    • 20.06.2008
    • 463
    • Novi Sad

Re: Passat b6 1.9 tdi 2006. gubi snagu

Vidi kako ce se ponasati auto nadalje, ako se ponovi prvo proveri crevca oko vakum ventila, a ako nisu ona moguce je da je i sam ventil N75 crkao.
    Takodje nije iskljucino da su krilca turbine, ali to se cisti.

Comment

• Dr.MoRo
      CBC Član
      • 27.11.2006
      • 31
      • Vrbas

Re: Passat b6 1.9 tdi 2006. gubi snagu

Ponovo Ja nadao sam se da se neću javljati ali evo me opet , ponovo sam imao isti problem ali sam shvatio kada se dešava, i ukapirao sam da se i prvi put desio pri istom, tj.kada sam vozio jedno duže vreme pod cruise control ili tempomatom i kada bi brzina bila 120 km/č, tri puta kada se desilo pokušao sam da obiđem vozilo i pritisnuo sam gas i tada bi dostigao 140 km/č, jednostavno auto kao da počne sam da koči, obrtaji padnu i polako počne da usporavva ja dajem gas i on ga prima ali jedva, mislim auto ide ali nema snage, tada i tempomat na bordu počinje da se pali gasi, tada stanem isključim auto i krenem kao da se ništa nije desilo, šta to može biti? hvala unapred svima na odgovorima

Comment

Working...
      X