Corsa 1.5 td, 2000. problemčić?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ac1d
    CBC Veteran
    • 22.02.2008
    • 124
    • Velika Plana

Corsa 1.5 td, 2000. problemčić?

Pozdrav narode. Skoro sam nabavio ženomobil Corsu B 1.5 td (isuzu). U startu sam imao problem sa regulatorom napona koji je morao biti promenjen, pre velikog servisa. Juče je odrađen veliki servis, promenjeni kaijševi, španeri, pumpa za vodu, filteri za ulje i gorivo. Ulje koje je sipano je GM 10w40. Auto totalno drugačije zvuči. I dalje isto "vuče" sasvim se normalno vozi, ali puno glasniji na leru i u vožnji nego što je bio pre servisa. Sada se čuje kao Mercedes 123 dizel dok tu akustičnu privilegiju nisam imao pre servisa. Da li je to normalna pojava ili bi trebalo da se zabrinem? Hvala unapred
    "Finishing second means you are the first person to lose" - Gilles Villeneuve.
  • Milan.87
    CBC Član
    • 18.05.2008
    • 76
    • N.Beograd

Re: Corsa 1.5 td, 2000. problemčić?

Od par ljudi sam čuo da su im se dešavala slicne stvari kao tebi, mislim na to lupanje. A sve počinje posle sipanja tog GM ulja. Problem su rešavali sipanjem nekog drugog kvalitetnijeg ulja.
    pozdrav

Comment

• TECA
      CBC Senator XXL
      • 14.10.2007
      • 2355
      • Oz

Re: Corsa 1.5 td, 2000. problemčić?

Sada se čuje kao Mercedes 123 dizel dok tu akustičnu privilegiju nisam imao pre servisa. Da li je to normalna pojava ili bi trebalo da se zabrinem? Hvala unapred
      Nije normalna pojava i treba da se zabrines.Nesto ste omanuli kod zupcenja.

Comment

Working...
      X