opel omega 2,2dti 2001 88kw

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • shaki
    CBC Početnik
    • 25.05.2010
    • 1
    • Pancevo

opel omega 2,2dti 2001 88kw

Pozdrav, od kad vozim, vozim omege... vec tri god vozim ovu omegu (opel omega 2,2 dti 88kw Y22DTH) i zadovoljan sam...
    Auto ujutru normalno pali, lepo ide, normalno se ponasa...
    medjutim kad se zagreje desilo mi se da je samo odjednom izgubio snagu i ugasio se, kao da je ostao bez goriva, naravno moram da stanem... verglam i upali, ali se opet ugasi... onda upalim i radi minut i ugasi... i nakon 4-5 min igre upali... i stabilizuje rad i nastavim put kuci... oteram auto na dijagnostiku i na dijagnostici izbaci gresku u sistemu za gorivo ali greska je napoznata... i tada promenim filter goriva (inace menjan 2000 km pre toga) i ocistim rezervoar... i "otklonim" kvar.... zatim je auto normalno radio nekih meseca dana... i u medjuvremenu sam presao 700-800 km i problem se ponovio... posle pola sata voznje po BGu bez problema, a onda na blagoj uzbrdici, posle semafora, da podjem i auto ponovi isto... stanem, ugasio se... probao da upalim i upalio par puta, auto se ugai, pa sacekam 2-3 min i upalim i nastavim 500m i opet isto, potom sacekm jos par minuta i predjem jos oko 500m i stignem na odrediste... kad se auto rashladio, nakon sat vremena provozao sam ga par km i ponasao se normalno, potom sam opet nakon par sati, kad se skroz ohladio motor, upalio bez problema i auto se ponasao skroz normalno i odveza do kuce bez pronblema...
Working...
X