OPel Corsa B 1.7 D 99g. , pritisak u lončetu za vodu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Potkonjak
    CBC Član
    • 02.08.2009
    • 30
    • beograd

OPel Corsa B 1.7 D 99g. , pritisak u lončetu za vodu

Treba mi savet iskusnog , naime , pre neki dan zamenim lonče za vodu za hlađenje , zato što se sa donje strane rascvetalo tačno iznad mesta gde se završava crevo t.j iznad šelne. Jedan čovek reče da mi je otišao dihtung glave i da se u lončetu stvarao pritisak i da zato je puklo. Reklo bi se da je tako jer curi ulje niz motor odozgo od poklopca. Nek mi neko kaže da li je to i ako jeste kolko para zamena sa ravnajem glave
    " ladno al standard"
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Re: OPel Corsa B 1.7 D 99g. , pritisak u lončetu za vodu

Ovako napamet dok se ne vidi ne moze niko da ti kaze sta i o cemu se radi? Vracare nemamo na forumu. Treba da se proveri pritisak u sistemu itd. Koliko jako stezes cep na posudi za vodu?
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• glisalj
      CBC Član
      • 01.08.2008
      • 69
      • obrenovac

Re: OPel Corsa B 1.7 D 99g. , pritisak u lončetu za vodu

koliko god jako stegao cep za vodu ako mu je ventil na poklopcu zaribao naduvace mu pritisak ali stoji da mora da ides kod cika majstora da uradi jedan lep dijagnosticki pregled cep pritisak itd,,ulje koje ti se sliva pored poklopca ventila nema veze sa dihtungom glave on ti je dosta nize dole...a zamena dihtunga poklopca glave isto nije igrarija prepusti sve iskusnom majstoru za opele naravno pozz dragan

Comment

Working...
      X