Fiat Brava 1,9TD

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Entuzijast 1
    CBC Član
    • 24.07.2010
    • 11
    • Skopje Makedonija

Fiat Brava 1,9TD

Postovani!!
    Nedavno kupio sam polovni auto Fiat Brava iz 1998g. Ima motor Dizel sa oznkom 1,9 TD75kS. To znaci motor od 1903cm3 (kubika) i 75KS (konja) ili 55KW!!
    Hocu da postavim nekoliko pitanja:
    Na koje mesto (saraf) se ispusta antifriz i koliko litara je potrebno da se doda?
    Na koje mesto se ispusta ulje menjaca i koliko litara je potrebno potom da se doda?
    Koje filtre i ulje treba da zamenim?!
    Molim vas ako ste u mogucnosti postavite neke slike ili seme gde se nalaze ovi ispusti!?
    Unapred veliko hvala!
    Radi, radi i samo radi,...!!?
  • Entuzijast 1
    CBC Član
    • 24.07.2010
    • 11
    • Skopje Makedonija

Re: Fiat Brava 1,9TD

Postovani!!
    Neznam u cemu je problem neko da da kakav takav odgovor!!???
    Pozz
    Radi, radi i samo radi,...!!?

Comment

• comi 1342
      Moderator
      • 28.09.2005
      • 1126
      • NS
      • Giulietta ,PUG 106,

Re: Fiat Brava 1,9TD

Ako već hoćeš sam da održavaš auto, a iz tvog pitanja se vidi da se jako malo razumeš u problematiku, skini neki service manual, e-learn ili autodatu sa interneta, tamo ima slika, pa expermentiši. Za tvoj auto baš ima detaljno uputstvo tako da vredi, nemoj samo kao jedan moj poznanik, da ispustiš ulje iz menjača pa tamo sipaš motorno ulje, !
      Recimo, pogledaš kod Bugara,

I onda ćeš ti tužan da kažeš da imaš dial up konekciju, nije valjada ...
      "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
      "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

Working...
      X