Pozdrav svima
za mesec dana radio sam 3 auta vw jedan touran i dva golfa sa 2.0 tdi motore bkd oznake, i evo rezultate :
Na touran i jednog golfa pukla dekla na 1 cilindar na usisni ventile unutra, a na drugi golf puko blok na linije spajanja cilindra i jednog kanal za vode.
Ovi motori imaju problem sa glavama motora kako je gore rekao kolega , a evo kod mene pojavio se se slucaj plus sa naprsim blokom motora,ako imam vremena stavicu foto od glave motora.pozz
Ja promenio cep i vise ne gubi vodu.Imam i ja Tourana sa 2.0 tdi bkd motorom i nadam se da mi nece zveknuti glava.Kad si vec ovde reci mi u slucaju da mi se to desi,koliko kosta ta havarija?
Nova glava motora je 1300 evra,ako ima na nju i ventile onda 1500 eura,polovna oko 600 eura,dihtung glave motora 40-50 eura,radna ruka 150-200 eura ima mnogo posla,pozz.
A da li je moguce da usisna grana ima neku falinku ili onaj dihtung na njoj, pa da tuda ulazi voda?
Da li ovo moze da se otkrije bez skidanja? Sa onim testovima, kada se stavi sistem pod pritisak, izvade grejaci, ...
Astra H. Ima neki metalni konektor 'pipa' (boje mesinga, mozda i jeste od mesinga) na koju se natice crevo od vode. Ima dole na njoj (kada se gleda presek usisne koji naleze na glavu) kanal na koji voda ide u glavu. Ako dihtung izmedju usisne grane i glave motora popusti, pretpostavljam da moze tuda da ulazi voda Ili u jos gorem slucaju da je samo usisna napukla negde.
Curenje, odnosno gubitak vode se desi izgleda samo kada auto ne radi (preko noci skoro cela posuda se isprazni) onda na prvom paljenju dimna zavesa niz celu ulicu.
Skoro cela posuda nije malo uopste. Ako toliko gubi do sad je moralo ulje da pobeli kao bela kafa da ulazi u cilindre. Proveri boju ulja,a hidro test usisne uradi ak osumnjate na nju. Nije prevelik posao da se skine ona,mnogo je jeftinije nego skidati glavu
Chep cist ko sunce, isto tako i merach, odnosno "cisti" od ulja Ne poveceva se nivo ulja.
Sumnjam da voda nakapa u usisnu, pa posle kada se malo stisne gas (mislim stisne jace nego sto je ler) onda krene ta voda iz usisne i onda dimi. Jutros kada sam upalio auto, na leru nije dimio nista vise nego sto dizel dimi na -2. Medjutim kada sam krenuo to je onda bila dimna zavesa kao iz rambo filmova.
Menjao sam usisnu granu, stavljena je ganc nova i nov dihtung, pa kontam da nije tu nesto pojebano
Nasao sam gde je problem. Gubio je vodu na nekoj cevi sto vodi od izduvne grane prema egr ventilu. Ta cev prolazi kroz neki "rezervoar" vode, da bi se vazduh hladio. Tu je nesto procurilo i odatle je voda ulazila u motor preko egr ventila i usisne, nakon cega je auto pravio dimnu zavesu.
3 od 4 majstora su hteli da skidaju glavu i govorili mi 101% je glava zveknule, radili neki test sa grejacima, ali ja se nisam predavao i nasli smo gde je kvar. Veoma je bitno imati majstora od poverenja, koji nekad saslusa musteriju, a ne da ti govori "decko glava je kad ti kazem"
Comment