Kako ce kliner da dodje do kompresionog prostora? Ne pitam za kompjutersku animaciju koja ima za cilj da proda proizvod nego da pojasnis kako nesto sto nikako ne sme da dodje u kompresioni prostor pomocu magije iz konzerve odjednom ima prolaz?! Bluetoth mozda?
Na ispravnom motoru?!
neki standard za putnicka vozila je 3 karike po klipu
1. Kompresiona- kako joj i ime kaze idealno dihtuje na cilindar i pravi venturi za u****vanje smese kao i dovoljnu kompresiju da bi moglo da dodje do explozije koja je najvaznija za pomeranje radilice i ostvarivanje snage...ako ona pusta nema od motora nista
2. Strugajuca- sluzi da OSTRUZE svaki film ulja koji se koristi za hladjenje cilindra da ne bi dospeo u kompresioni prostor
3.Mazajuca- sluzi da rasporedi ulje koje treba da ohladi cilindar odnosno da mu odrzava temperaturu da ne dodje do pucanja usled termickog naprezanja
Ako je strugajuca ili kompresiona zalepljena taj cilindar nece raditi nikako,a ako je mazajuca zalepljena onda ce losije hladiti cilindar i ubrzo stradaju i klip i karike.
Otvoris pa premeris, ako je los, zamenis karike letece odradis glavu i ko svaki srbin okacis na oglas...
Ako je dobar isto to uradis samo ce ti duze trajati. Ali naravno nista nije vecito.
a ja cu jedno vreme da se majmunisem po sipkama GSPa ,.
kakvi su me sve saletali preprodavci neki , i neki sto oce dzabe kola .. skratili su mi zivot za 10 god.
sad jos malo pa ce se trazi nesto do 3000 - 3500 eura. 2001god i mladje.
u svakom slucaju remont anlasera jeste resio problem pljenja vruceg motora .
Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment