Na fordu 1,8tdci javlja mi gresku P2337 -"dostignuta granica kontrole detonacije za cilindar # 2 .Moguci uzrok : elek. instalacija, senzor detonacije {KS} , kvalitet goriva , prdpaljenje. Auto tesko pali a kad upali radi kao da je prezubio jako dimi [bli dim] , kad se zagreje lepo radi na leru ali kad mu das gas nece da prima iopet jako zadimi.Veceras nisam imao vremena nista da probam a neverujem ni sutra da cu stici posto imam dosta zapocetog posla. Ako je neko imao ovakav problem neka mi javi da ne gubim vreme. Unapred zahvalan.
Ford 1,8 tdci
Collapse
X
-
Re: Ford 1,8 tdci
Danas sam dobio malo vremena pa sam nesto na autu proveravao mada nisam jos resio problem. Auto kad je hladan mnogo tesko pali ,kad upali u pocetku trokira i gasi se i nenormalno dimi , dim je beli i gust. Kad se auto zagreje radi super i ne dimi samo tada ne prima gas preko 3000 obrtaja. Sem one greske drugo nista ne prijavljuje,ona se ne moze obrisati.Medjutim kad otkacim dzek sa senzora na zamajcu i kad mi prijavi gresku senzora tada brisem greske i tada se obrise i ona greska .Vratim dzek na senzor na zamajcu zaverglam auto odma pali predhodnu gresku.
Comment
-
Comment