golf 2d paljenje

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • rijeka1981
    CBC Član
    • 18.09.2009
    • 22
    • rijeka

golf 2d paljenje

opet ja...znaci navedeni auto,,vise mi ga pun kufer a nezelim ga prodat...Nova bos pumpa stavljena,,nove dizne,nova glava (polovna,,sredjena nanovo komplet) prije 50tak tisuca i generalka radjena (kasnije puklo nes u glavi pa mjenjao glavu),,Motor trosi 3 do 4 dcl ulja na 1000km,,nema ulja u filteru zraka,ne baca ga na sipku,,grijaci ispravni(provjerio prije 2dana)kad sam stelao kut paljenja kod bosiste 0,90stupnjeva je kao nastelano i bilo ,te je utvrdio da je to ispravno...Sad me interesira dali kompresija moze bit losa s ovim pokazateljima,,,Auto ne dimi jako,,Smatram da je ovo normalna potrosnja ulja jer ga brze i vozim..Znaci dal kompresija moze bit losa a auto ne trosi puno ulja,,buduci da se zna da su duje potrosaci ulja?hvala...e da sve ovo pisem zato jer je malo zahladilo a treba mu da upali 3 sekunde Vani je 10 celzija...Sto ce bit kad bude ispod nule....
  • comi 1342
    Moderator
    • 28.09.2005
    • 1126
    • NS
    • Giulietta ,PUG 106,

Re: golf 2d paljenje

Ček'', stoj, stani,... da ne kreneš dalje bez još jednog podatka. U kakvom su stanju anlaser (da li može dovoljno brzo da okreće), i akumulator ? Jel' bilo u skorijoj prošlosti nekog remonta anlasera ?
    "Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
    "Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."

Comment

• kapitalac
      CBC Veteran
      • 06.08.2010
      • 107
      • Banjaluka

Koje ulje sipaš i kojeg je viskoziteta. Može biti da imaš problem sa dotokom goriva, da se vrati nazad u rezervoar ili tako nešto. Probaj kad ga upališ nakon desetak sekundi ugasiti pa upaliti ali drugi put bez grijača. Ako odmah upali trebao bi paliti i zimi.
      I dragsteri koriste alkohol

Comment

• rijeka1981
        CBC Član
        • 18.09.2009
        • 22
        • rijeka

rjeseno ))))))))) vukao zrak na boschici na ulazu selna popustila,,sretan ko nikada sada pali,,,a kako ce zimi ,,A inace da pitam,,to me uvijek interesira a nikako da odgovor dobijem... Znaci potrosnja ulja je bila kod tetka na kadetu dizelu mala (kaze prakticki nista nije trosio ) a kompresija nevalja,,nije ga mogao palit zimi,,,Jel moguce da ne trosi ulje a kompresija nevalja ? tako i decku moje sestre na bmw 324td na toplo nikad upalit...a ne trosi ulje,,,Prodao ga je,,spojio neki vremenski relej na zice i napravio da mu grije non stop (grijaci)na topal motor...

Comment

• kapitalac
          CBC Veteran
          • 06.08.2010
          • 107
          • Banjaluka

Ne znam jesi li ikada vidio izvađen klip sa nekog auta? Ako idemo odozgo to jest od komore za sagorjevanje, prvo idu dvije kompresione karike pa onda jedna, nazovimo je uljna, koja je potpuno drugačija po svojoj konstrukciji i ulozi. Znači zavisi koja karika je koliko otišla, a benzinci i dizeli su kao kruške i jabuke. Slični ali ih ipak ne možeš sabirati, odnosno poistovjećivati.
          I dragsteri koriste alkohol

Comment

Working...
          X