Ford Focus 1.8 TDdi 2001 - odlepio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vasko
    CBC Član
    • 23.05.2008
    • 32
    • Beograd

Ford Focus 1.8 TDdi 2001 - odlepio

Pre 4 dana sam krenuo ujutru na posao i bilo je onako prohladno. Upalio auto ko mina kao po obicaju i odvezao se do obliznje trafike nekih 200m. Ugasio auto, kupio sta treba, vratio se i da ga upalim, mogu samo da sanjam. Vergla jedno 10 sekundi i nista. Vratim kljuc nazad, dam kontakt kad vidim a ono blinka ona lampica na kojoj je nacrtan grejac. Blinka ko sasav. Ja opet pokusam da upalim, opet nece. Lampica i dalje blinka. Izvadim kljuc, sacekam 20-ak sekundi, vratim kljuc u bravu i auto upali ko mina. Lampica naravno nije vise blinkala nego se normalno ugasila. Od tada auto radi sasvim normalno i normalno pali. Gomila njih me je naplasila, te to je znak da elektronika na bosch pumpi ne valja, te nevalja turbina, te pocrkali grejaci. Samo da napomenem da sam sva 4 grejaca zamenio pre mesec dana.

Sta li moze da bude?
  • vasko
    CBC Član
    • 23.05.2008
    • 32
    • Beograd

Re: Ford Focus 1.8 TDdi 2001 - odlepio

Evo bio na dijagnostici u Fordovom servisu i nema nijedne greske

Ajd sad?

Comment

• Dragon
      CBC Senator XXL
      • 15.11.2006
      • 963
      • Beograd

Isto je bilo i kod mene na Mondeu. Najpre jednom, pa onda sve cesce. Takodje su mi svasta pricali,a u stvari je bio los akumulator. Cim sam stavio novi, vise nikada se nije ponovilo.
      Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• vasko
        CBC Član
        • 23.05.2008
        • 32
        • Beograd

A da nema to mozda veze sa tim sto mi auto sad kad je pocelo hladno vreme teze pali? On uvek upali ali mu treba duze da vergla. Grejace sam mu menjao pre mesec dana.

Comment

• bojanvet
          CBC Član
          • 06.04.2008
          • 85
          • kraljevo

Imao sam slican problem, u pitanju je bio los akumulator!

Comment

Working...
          X