Vozim astru f kraj '97. god 1.7 tds. Bio sam ja vec ovde....nije hteo da mi pali kad udari minus, i resio sam problem zamenivsi mu grejace. Medjutim, sad kad je minus pingvin, ovih dana, palim mu grejace 2-3 puta i onda zaverglam. Ali ne pali iz prve, vec mu treba dosta da upali, vergla i po desetak sekundi dok ne prokine i upali. Dobio sam ovaj auto od caleta, motor je odlican, ne trosi ulje, ide lepo, ali mu nikad recimo nije radjena bosch pumpa, u smislu ciscenja itd, dizne su mu ciscene samo jednom pre par godina, turbina mu nikad nije radjena,....presao je oko 200.000km...sta da mu radim i da li se te stvari sa vremena na vreme rade, bosch pumpa, dizne, turbina....u smislu redovnih servisa? I da li je moguce da je bosch pumpa prljava ili nesto drugo? Pomozite molim vas, posto nisam od onih ljudi koji zapustaju svoja vozila i cekaju minut do dvanaest kad zagusti!!!
I jos jeno pitanje? Sta da mu sipam od ulja, posto treba da ga menjam, a cale je izgubio ambalazu od starog...sintetika, polu sintetika ili mineralno? Ili ako neko zna gde ima na netu uputstvo za takve stvari?!
I jos jeno pitanje? Sta da mu sipam od ulja, posto treba da ga menjam, a cale je izgubio ambalazu od starog...sintetika, polu sintetika ili mineralno? Ili ako neko zna gde ima na netu uputstvo za takve stvari?!
Comment