imam problem sa a6 25 tdi vraca mi naftu preko povratnog creva u retervoar i nece da pali posle 5,6 sati,kad skinem povratno crevo posle filtera za naftu nebitno vreme,vratim crevo i pali.I dali pumpa u rezervoaru treba da gura neki pritisak motor je AKE.
audi a6 25 tdi vrati naftu preko povratnog creva
Collapse
X
-
Re: audi a6 25 tdi vrati naftu preko povratnog creva
2.5 AKE nema pumpu u rezervoaru. Stavi nepovratni ventil na dovodno crevo, to posle filtera i trebalo bi da ces resiti problem.When things look bad, I just remember that I've got a real big dick and things seem much better...
-
-
Slažem se da je nepovratni ventil rešenje problema,međutim kod modela bez pumpe u rezervoaru a u slučaju kada pumpa niskog pritiska u PVP "oslabi",taj nepovratni zna da pravi problem. Rešavao sam takav problem sa jednim elektro ventilom za gorivo koji spojim između filtera i PVP a struju dovedem tako da ventil otvori čim daš kontakt. Malo komplikovanije i malo drugačije rešenje,ali bez otpora u protoku
Comment
-
-
Rešavao sam takav problem sa jednim elektro ventilom za gorivo koji spojim između filtera i PVP a struju dovedem tako da ventil otvori čim daš kontaktLong Live CBC!!!
Comment
-
-
isti problem
Originally posted by rasa bg View Postimam problem sa a6 25 tdi vraca mi naftu preko povratnog creva u retervoar i nece da pali posle 5,6 sati,kad skinem povratno crevo posle filtera za naftu nebitno vreme,vratim crevo i pali.I dali pumpa u rezervoaru treba da gura neki pritisak motor je AKE.
druze zanima me dali si resio problem sa gorivom i ako jesi koji je bio razlog tog sto ti se desavalo , posto se to i meni desava ponekad. 2-3 dana me zeza pa 3-4 meseca radi normalno . I ako ti nije problem da mi kazes ka ko navlacis gorivo u instalaciju posto se ja slomim dok je napunim
unapred hvala
motor je AFB 110kw 2.5 v6 1999godLast edited by svenga; 25.11.2012, 01:20.
Comment
-
-
Postovani Raso , molim te za pomoc kako si resio problem.
Originally posted by rasa bg View Postimam problem sa a6 25 tdi vraca mi naftu preko povratnog creva u retervoar i nece da pali posle 5,6 sati,kad skinem povratno crevo posle filtera za naftu nebitno vreme,vratim crevo i pali.I dali pumpa u rezervoaru treba da gura neki pritisak motor je AKE.
Postovani Raso
Imam potpuno isti problem , pa te molim za odgovor jesi li i kako resio tvoj problem .
Pozdrav Nenad
Comment
-
Comment