imam jednu dilemu koju i zeleo bih da se posavetujem sa strucnjacima o tome naime,imam audi 80 td sifra motora SB,pre 4 godine uradjena generalna na motoru od tada sam presao oko 200 000 km,sada je poceo da trosi malo vise ulja 2l na 6000km (od zamene do zamene),bio sam kod majstora koji je radio generalnu i zamolio ga za misljenje:da li trosi na turbini ili je do motora,on mi je konstatovao da je turbina OK, a da ulje koji prolazi kroz turbinu dolazi iz iberlaufa uverio me je tako sto je otkacio crevo od iberlaufa i dodavao gas, posle toga "prolazak" ulja kroz turbinu se smanjio,on je objasnio da je turbina izvukla ulje koje je ostalo u crevima,konstatovao je da treba da se odradi "osvezavanje" motora-zamena karika,gumica ventila... mene interesuje da li bih mogao da "prodjem" samo sa zamenom gumica ventila,posto to moze da se odradi i bez skidanja glave motora,napominjem i da se ponekad javi beo dim iz auspuha.Nadam se da sam uspeo da objasnim sta me muci i da ce te me razumeti, zamolio bih nekog strucnog za misljenje!!!!!
Audi 80 td
Collapse
X
-
Re: Audi 80 td
tacno je to inace sam taksista,medjutim, ovde je pitanje isplativosti: ipak je to auto star 20 god. kod mene je sedam godina i lepo me posluzio,a sad sam na "klackalici" ne znam sta da radim,jednom radjena generalna tzv. prva specijala,ako sada ponovo radim generalnu pitam se koliko ce to trajati a isto tako ne znam koliko ce trajati ako samo zamenim gumice ventila na glavi motora zato sam zatrazio savet strucnjaka jer zaista ne znam sta da radim??????????
Comment
-
-
Re: Audi 80 td
''OSVEŽENJE'' na ovoj temperaturi ako pali, ne treba mu. Zamena karika da, ali samo ako je istrošenje cilindara 0.1-0.12mm sve preko toga ne vredi. Ta kilometraža je odlična, vozi dok pali i ide i ne zamaraj se sa 2l/6000 km. To je sasvim pristojno. Kad postane NEPODNOŠLJIV, vadi i radi generalku. Pozdrav ragazzoni''Ovladajte TEHNIKOM, da ne bi ona ovladala VAMA!!''
Poslednja reč tehnike uvek je UPOMOĆ!!!
Comment
-
Comment