Dobro vece svima. Nadam se da cete moci da mi pomognete. U pitanju je 206ica HDI 1997cc 2001 godiste. Ostavio sam auto bratu da ga pali dok sam ja bio u Nemackoj 3 meseca, ali debil ga nije upalio niti jednom i ostavio ga onako sa sve akumulatorom preko zime. Prva stvar kad sam se vratio i proverio auto, akumulator se skroz ispraznio, naravno od zime. Akumulator sam napunio i kada sam probao auto, samo vergla i ne daje znakove da ce da upali. Verglanje samo po sebi zvuci normalno ali da upali jok. Bio sam na rezervi kada je auto bio ostavljen pre polaska, pa sam naknadno kupio u kantici jos 5l goriva da dospem barem da ga skinem sa rezerve, ali nista se nije promenilo, i dalje ne pali.
Moje pitanje je sta je moglo da se pokvari samo od stajanja, jer je auto radio savrseno pre nego sto sam otisao. Posto nemam bas puno znanja o kolima, sta bi trebalo da proverim ako mozete da me uputite a da izbegnem slepovanje do servisa za sad. Recimo da se to nesto pokvarilo samo od sebe, koliku cifru bih trebao da ocekujem u servisu posto trenutno nisam pri parama.
Glupo pitanje, ali da li postoji neko ko bi dolazio na lice mesta, da proveri sta se desava bez kacenja na dijagnostiku, fazon majstor dodje kod mene na parking, jer zaista nemam koga da nadjem da me slepuje do servisa.
Hvala vam na odgovorima unapred.
Moje pitanje je sta je moglo da se pokvari samo od stajanja, jer je auto radio savrseno pre nego sto sam otisao. Posto nemam bas puno znanja o kolima, sta bi trebalo da proverim ako mozete da me uputite a da izbegnem slepovanje do servisa za sad. Recimo da se to nesto pokvarilo samo od sebe, koliku cifru bih trebao da ocekujem u servisu posto trenutno nisam pri parama.
Glupo pitanje, ali da li postoji neko ko bi dolazio na lice mesta, da proveri sta se desava bez kacenja na dijagnostiku, fazon majstor dodje kod mene na parking, jer zaista nemam koga da nadjem da me slepuje do servisa.
Hvala vam na odgovorima unapred.
Comment