Nissan CD17 problem! Glava?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: Nissan CD17 problem! Glava?
ovo kao da sam ja uzeo da radim. niđe veze...You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
A da uzmeš voštanu bojicu i ponovo nacrtaš crte na zupčastom kaišu?
Za klimanje neznam kako da kažem. Mora malo da se klima,ali da se njiše...
Što se tičeocistio zi(v)canom cetkom
E sad,što sam sve ovo pis'o,kad si do sad već obavio posa'
Comment
-
-
Originally posted by goransSklopljan i nece da upali.Mislim da ga nisam dobro uzupcio jer na novom kaisu nema onih linija pa sam brojao zube i verovatno neki preskocio.Malo da ohladim glavu i zivce i opet na rasturanje.
Comment
-
-
Skinuo novi kais,uporedio ga sa starim i nacrtao linije flomasterom.Uzupcio,zaverglao i upalio ko mina.Prvih 10-ak sekundi brljavio i sastavio ko doxa.Sutra sledi otpustanje i dotezanje glave,vracanje dekli,ispustanje vode i sipanje antifriza.15min radio bez cepa hladnjaka i nije izbacio nista vode,zatim sam stavio cep i pustio ga jos 10min a creva meka ki dusa.Problem resen,auto radi.Hvala svima na zalaganju
Comment
-
-
Niko,danas samo koka kolaNaisao mi i onaj komsija sto hoce da mu karikiram Toyotu pa kad je video koji je to posao odustao je da sam eksperimentise.Stratose,tebi i Vvlajku posebno hvala na iskusnim savetima
a M-poweru za dihtung
.Ako izgura vise od 50hkm bice da su prethodni bili losi.Znaci do nove godine
Comment
-
-
Sinoc u mraku nisam primetio ali danas jesam.Na leru izbacuje po malo dima neke sivkaste boje a kada mu pritisnem gas onda izbacuje crn dim,sto ranije nije bio slucaj.Ponovo sam prekontrolisao zupcenje oba kaisa i nema greske.Auto vuce extra,mozda i bolje nego ranije ali sada dimi.Kad slusam motor,nema problema ali kad stanem kod auspuha cujem seckanje i prekide u radu.Moguci uzrok?Moja dijagnoza su dizne
Comment
-
-
Reseno dimljenje i trokiranje.Sve vraceno kao sto je bilo i on poceo da dimimedjutim nije sve isto vraceno.Setim se da sam promenio ventil deklu pa vratim staru a on prestao da dimucka.Naime,na dekli ima neka pecurka iz koje ide crevo u usisnu granu a ta pecurka je u stvari pcv koji na drugoj dekli ne radi posao i gura ulje u usis pa zato dimi.Moderatori stavljajte katanac dok mi jos neka glupost ne padne na pamet
Comment
-
Comment