Imam Corsu 1.7 d sa ISUZU motorom, zanimame da li neko moze da mi kaze koja je njena radna temperatur? Odnosno kako radi termoprekidac kod nje? Posto kod mene nekako cudno podize temperaturu, a ventilator mi se pali tek na 100 stepeni. Pozdrav i Hvala
opel Corsa 1.7d radna temperatura
Collapse
X
-
Re: opel Corsa 1.7d radna temperatura
@salesaki nije normalna za ovaj dizel motor.
@Dusan018
meni je na korsi sa ISUZU 1.5 D , temeperatura bila zakucana na 90 stepeni.,cim bi presla milimetar preko toga palio bi se ventialtor.termostat je potpuno otvoren na 88 C,za taj motor.
Ne sme da dostize temperatu od 100 C !
proveri termostat ,i termodavac za ventilator. meni je jednom digao temperaturu na 100 a nije upalio ventilator, ja skinuo buksne sa ventilatora i naprsko ocistio sa wd-40.posle toga je normalno palio ventilator na malo preko 90 C ..na 91-3 otprilike.
sredi sta treba da ti bude zakucan na 90 C , to je jedino ispravno.Lakota withdraw from treaties, declare independence from U.S.
Comment
-
-
Hvala na linkovima, video sam ih i ja... I meni se temperatura ponasa tako na otvorenom. To nije problem, samo sto ja nisam rekao da imam problem na semaforima, kada me uhvate dva tri zaredom, e tada mi podize temperaturu. U svakom slucaju hvala.
Comment
-
-
Normalno je od 90c do 100c kao sto vidis jos uvek ne ulazi u crveno polje,Sad jedno pitanje ...Kada si zadnji put menjao rashladnu tecnost??U svakom slucaju sledeci put isperi sistem nevezano za ovaj tvoj slucaj koji u stvari i nije problem(ipak je 200k na cajgeru)pozdrav Dragan
Comment
-
Comment