Audi A4 2001 u toku voznje se ugasio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • SasaNG
    CBC Početnik
    • 28.04.2011
    • 3
    • NG

Audi A4 2001 u toku voznje se ugasio

Pozdrav svima,naime danas u toku voznju mi se auto AUDI A4( 2001 god V6 TDI 150KS,Automatik)ugasio odjedanputa vozio sam sve normalno i prebacio sam iz D-a u drugu brzinu i u tom trenutku sam dodo gasa ali gas mi nije reagovo uposte samo je auto stalo.bacio mi je iz auspuha mnogo crnog dima,ugasio sam ga i krenuo upaliti dam kontakt sve mi pokazuje nista od indikatora se ne pali,al kad sam krenuo da ga zavergleam culo se samo kvrkcanjee iz motora nesto slicno kad verglam ali nije uposte mogo sastaviti i zbog bezbjednosti samog motora nisam vise verglao jer kvrcaka kao da dolazi iz ventila ili zupcastog remena pa sad ako bi ko imo predstavu sta bi moglo biti,bio bih zahvalan.pozdrav
  • rasat
    CBC Član
    • 10.04.2009
    • 28
    • lipolist

Re: Audi A4 2001 u toku voznje se ugasio

po ovome sto si napisao verovatno ti je pukao kais

Comment

• gaga75
      CBC Veteran
      • 08.01.2010
      • 157
      • Vranje

Takodje mislim da je kais

Comment

• SasaNG
        CBC Početnik
        • 28.04.2011
        • 3
        • NG

E kolege dosao sam od majstora jutros,naime otvorio mi je motor i pregledao ga kompletno i sve je na svom mjestu bregaste osovine,zupsasti remen,turbina je okej dovod goriva je uredu,a i kais je na svom mjestu,ventili sve je uredu nigde ne pokazuje na neki lom a kad ga je krenuo upalitiii znaci normlano je sve bilo kao da se nis nije desilo radio je kao i inace samo nesto mi malo turbina zeza ne vuce najbolje al nije to bio problemm...pitao sam svog majstora on kaze da ne zna sta je moglo bitii ...zahvaljujem se na pomoci

Comment

• Desmo
          CBC Senator
          • 27.06.2010
          • 280
          • Vrsac
          • VW Mk2 1.8

Moguće da je zbog neispravne turbine prebacio u safe mode, znam da na 1.9 tdi ima toga...drugaru se dešavalo sa A4 1.9
          Aspirazione naturale!

Comment

• SasaNG
            CBC Početnik
            • 28.04.2011
            • 3
            • NG

Da jednom mi je otisla turbina pa sam je reparirao al izgleda da nisu dobro to napravili,to sto se desilo je jako nesigurno sva sreca sto sam isao jako sporo a nije bilo prometa u ulici,jel to znaci da mogu ocekivati isti problem?ili da jednostavno kupim novu turbinu a ona ce me bome kostati,ranije nisam imo nikad takih problema.pozdrav

Comment

Working...
            X