Remont dizni - koji servis?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MN026
    CBC Senator XXL
    • 18.01.2009
    • 348
    • SMEDEREVO

Odg: Remont dizni - koji servis?

skoro pa i nova kod nas toliko a ako imas nekog u istanbulu ili ko ide tamo u reno fabrickoj prodavnici od 120-150e u zavisnosti od kar.br

Comment

• buldozer
      CBC Veteran
      • 24.03.2006
      • 151
      • Beograd

Odg: Remont dizni - koji servis?

Nisi primetio da sam remont već odradio (i za sada sam zadovoljan), ali svejedno, hvala na predlogu, koristiće nekome.

Comment

• vladan266
        CBC Početnik
        • 29.02.2016
        • 5
        • Beograd, centar
        • Octavia 1.9 TDI DSG

Ja mogu da preporucim ovaj servis http://www.serviszadizne.rs/

063/661-687, Kumanovska 26 Zemun, od 9-17h.

Imaju najmoderniji Bosh sto za ispitivanje, covek koji tamo radi se 20 godina bavi time. Hoce da pogleda, pregleda, posavetuje, vidi sta moze da se uradi...nije u fazonu kupi nove. Cene korektne sasvim. Ja sam nosio svoje i prezadovoljan sam uslugom i odnosom prema musteriji i svakome bih preporucio coveka.
        Last edited by vladan266; 07.04.2016, 23:12.

Comment

• ada
          CBC Senator XXL
          • 04.06.2005
          • 2375
          • Novi Sad
          • Svasta nesto

Lepo je kada pricate o diznama iz prosle decenije, a dali neko zna dobrog servisera za dizne novijih generacija kao sto je na primer audi 1,6 tdi bosch u pitanju (nepricam o proveravanju na stolu o prelivima) nego da ima i delove da uradi diznu, i drugo da li ima neko u srbiji da uradi simensa kako bog zapoveda.
          Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
          Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
          Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
          Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
          X