BMW e46 320d Pomos??????

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vlatkoshubi
    CBC Član
    • 25.02.2011
    • 19
    • vlatko_shubi@yahoo.com

BMW e46 320d Pomos??????

Ovako ja sam iz Makedonija molim vas za pomos ako neko moze da mi pomodze?
    Auto je bio super jedino samo je bio problem u senzor sa ulje sto je na karteru kada ga upalim svetila je zuta lampica za ulje jedno 5 , 6 sekundi i se ugasi to sam znao ali nije mi bio neki veliki problem ulje sam stalno proveravao.
    I od jednom ostavim auto na parking kada se vratim za jedno 8 sati , zaverglam auto zapalio je i za 2 sec. sam se ugasio , opet sam zaverglao malo poduze kao da hoce da zapali i nista treci put verglao nista samo vergla nece da upali , napravio sam diagnostiku na bosh neki diagnosticki uredzaj i evo koi greski su.
    molim vas za pomos
  • dieselman
    CBC Senator XXL
    • 14.11.2005
    • 833
    • tt

Re: BMW e46 320d Pomos??????

..najverovatnije elektronika na pumpi..ovi prevodi dijagnostickih uredjaja su toliko grozni da bi trebali da daju prevod gresaka na engleski

Comment

• vlatkoshubi
      CBC Član
      • 25.02.2011
      • 19
      • vlatko_shubi@yahoo.com

bmw je zapalio na guranje i to za mnogo kratko dali je bilo i 3 metara , vozio sam ga ceo dan gasio palio na kluc sasvim normalno kao nista da mu nije bilo , kad se probudim sutra upalim za 2 sec sam se ugasio ponovo zaverglam na kluc zapali i nabijem gas do daske malo ko da se e gusio dok da primi i zdobio se polako motor radi naj normalno obrtomer stoi pravo sve super radi vozio sam kratko desetina minut i parkirao ondag posle sat vreme da zapalim opet nece da upali , ono kao da upali i onda sam se izgasi , i evo sada ponovo sam auto zapalio na guranje i e upalio i parkirao sam ga kod kuce i neznam sta da mu radim jel ima neko slicni problem ko mene.
      Ja se izvinjavam ako meni neko nije mogao da razume trudio sam se da koliko mogu da pojasnim

Comment

• majstorbob80
        CBC Veteran
        • 13.05.2008
        • 184
        • beograd
        • 735E32, 525E39 Mlook

Negde dobija vazduh u gorivo ili gubi gorivo iz pumpe.To je moje skromno misljenje.Mada ova druga greska moze da bude regulacionni klip u pumpi. Pozz
        Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

Working...
        X