fap filter je zapusen....kada ostane zaglavljen eger ventil auto radi.pitanje je: da li mogu da ostavim tako zaglavljen eger ventil, i sta ce se desiti sa motorom ...hoce li imati stetne posledice itd....ili da mi neko kaze resenje da se otkloni fap filter fizicki i softverski....gde. kontakt itd ...hvala!
pezo 407 hdi 2.0 2006 god EGER VENTIL
Collapse
X
-
-
Re: pezo 407 hdi 2.0 2006 god EGER VENTIL
Prvo se uradi regeneracija, onda se ocisti EGR,zatim se uradi test voznja pa ako ima potrebe onda se pristupa radikalnijim resenjima. Nije problem ukloniti FAP ali je bolje da ga imas ako je ispravan i nije izgoreo.Poslednji nek ugasi svetlo
-
-
ok....ali koja su radikalna resenja....sve je vec odradjeno....ciscenje....nece da radi samo kad se zaglavi eger radi.....Jel problem da tako ostane zaglavljen EGER ventil to je pitanje .....ti si mi rekao postupak prilazu resenja.....hvala ti ...ali nista spektakularno nisi odgovorio ?
Comment
-
-
Ako je problem u EGR onda njega kupis i zamenis, kakve to veze ima sa FAP? Na tom autu postoje 2 EGR ventila ,leptir na usisu i 2 solenoida koji regulisu to sve. Morace neko ko se vec susreo sa sistemom da ispita tacno koji EGR je u problemu i zasto pa tek onda da se trazi resenje.
Zamisli da sad skines FAP platis xxxeura i auto i dalje nece da idesta onda?
Poslednji nek ugasi svetlo
Comment
-
-
Gavra ti je napisao regeneracija, a ti pišeš da je FAP čišćen, znaš li razliku, vrlo je bitno ?"Bio bih zahvalan ako neko moze da mi pomogne da resim problem da me ne zavlace "majstori" i da bespotrebno dajem pare na silne preglede"
"Ja sam duboko ubeđen da reč predsednika Rusije, kao i reč predsednika Srbije, vredi daleko više nego finansijske garancije preduzeća."
Comment
-
Comment