dali klipovi moraju biti skroz u gornjoj mrtvoj tacki kada se poklope oznake na zamajcu i kucistu menjaca
zupcasti kais na golfu 2 16D
Collapse
X
-
Re: zupcasti kais na golfu 2 16D
Da, moraju.
Mogu da se ne poklapaju ako neko prilikom zamene kvacila nije vratio zamajac pravilno na svoje mesto.Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Homer J. Simpson
-
-
za klip znam radim drugu generalnu kad sam skinuo glavu motora primijetio sam da klip nije izasao skroz u gornju mrtvu tacku kad suse oznake poklapaju , a glavu sam skinuo zbog toga sto nisam moga na nastelujem bosh pumpu da motor fino radi i kad sam je skinuo vidio sam da usisni ventili malo kace na klip sva sreca da se nisu iskrivili mora sam opet da ih kontrolisem . e sad posto nisam znao sto da radim izvadio sam po drugi put masinu napolje i posto sam srecom imao u garazi masinu od golfa dizela komplet ( a skinuo sam sa nje zamajac i korpu pa sam mora svu garazu da ispreturam da bih ih nasao) i konacno posle tri dana glavobolje nasao sam u cemu je problem zamajac kojeg sam skinuo sa masine moga druga zarez na njemu se ne poklapa sa zarezom na ovom mom zamajcu . bilo mi je doslo da druga ubacim u kanal sa njegovom masinom i da ih zatrpam . tako da je broblem konacno rijesen postavio sam moj zamajac i uzubio kais , zahvaljujem franju i vlajku na pomoci.
Comment
-
Comment