zupcasti kais na golfu 2 16D

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sebekdrazen
    CBC Početnik
    • 20.01.2009
    • 4
    • podgorica

zupcasti kais na golfu 2 16D

dali klipovi moraju biti skroz u gornjoj mrtvoj tacki kada se poklope oznake na zamajcu i kucistu menjaca
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: zupcasti kais na golfu 2 16D

Da, moraju.

Mogu da se ne poklapaju ako neko prilikom zamene kvacila nije vratio zamajac pravilno na svoje mesto.
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• sebekdrazen
      CBC Početnik
      • 20.01.2009
      • 4
      • podgorica

zamajac je dobro postavljen , ali kad poklopim oznake klipovi ne izlaze skroz u gornju mrtvu tacku nego su oko 2 mm spusteni, kad okrenem malo radilicu mogu jos ta 2 mm da se dignu

Comment

• Franjo
        Banovan
        • 14.08.2009
        • 2831
        • Inđija - Beograd
        • Renault megan II res

I kolika je razlika između oznaka, kad je klip u gmt?
        Last edited by Franjo; 03.07.2011, 08:47.

Comment

• sebekdrazen
          CBC Početnik
          • 20.01.2009
          • 4
          • podgorica

razlika kadA je klip skroz u gmt je nesto vise od centimetra izmedju zareza, kada su zarezi poklopljeni klip jos nije stigao u gmt do sad jos sa tim nisam imao problema kada sam mijenjao kaise

Comment

• Franjo
            Banovan
            • 14.08.2009
            • 2831
            • Inđija - Beograd
            • Renault megan II res

Kako znaš, da ti je klip u gmt?

Comment

• sebekdrazen
              CBC Početnik
              • 20.01.2009
              • 4
              • podgorica

za klip znam radim drugu generalnu kad sam skinuo glavu motora primijetio sam da klip nije izasao skroz u gornju mrtvu tacku kad suse oznake poklapaju , a glavu sam skinuo zbog toga sto nisam moga na nastelujem bosh pumpu da motor fino radi i kad sam je skinuo vidio sam da usisni ventili malo kace na klip sva sreca da se nisu iskrivili mora sam opet da ih kontrolisem . e sad posto nisam znao sto da radim izvadio sam po drugi put masinu napolje i posto sam srecom imao u garazi masinu od golfa dizela komplet ( a skinuo sam sa nje zamajac i korpu pa sam mora svu garazu da ispreturam da bih ih nasao) i konacno posle tri dana glavobolje nasao sam u cemu je problem zamajac kojeg sam skinuo sa masine moga druga zarez na njemu se ne poklapa sa zarezom na ovom mom zamajcu . bilo mi je doslo da druga ubacim u kanal sa njegovom masinom i da ih zatrpam . tako da je broblem konacno rijesen postavio sam moj zamajac i uzubio kais , zahvaljujem franju i vlajku na pomoci.

Comment

Working...
              X