W124 200d 1986-god izbacuje ulje kroz izduv

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zvonko
    CBC Početnik
    • 10.08.2011
    • 2
    • Vrnjacka Banja

W124 200d 1986-god izbacuje ulje kroz izduv

Zdravo svima,
    Imam mb 124 200d motor presao oko 500 000 km auto pali dobro nema nikakav cudan zvuk lupajuci itd ali na cetvrtom cilindru izbaca po malo ulja vecina mehanicara kaze da je zaptivka glave,merio sam kompresiju ima negde 25 bari mada je klip nauljen pa je tesko verovati kopresiji interesuje je me sta je vase misljenje zaptivka glave mazajuca karika iili gumice na ventilima auto trosi vrlo malo ulja na oko 2000 mozda pola litra.
  • TECA
    CBC Senator XXL
    • 14.10.2007
    • 2355
    • Oz

Zaptivka glave nije,jer bi se drugacije ponasao....najverovatnije popustio dihtung na izduvu,pretpostavljam da tu vidis masno.Zavidna kilometraza...teraj dok ide,eventualno zameniti taj na izduvu.

Comment

• zvonko
      CBC Početnik
      • 10.08.2011
      • 2
      • Vrnjacka Banja

Zamenicu zaptivku na izduvu pa da vidimo kako ce dalje da bude sta mislite gumice na ventilima dali moze da se zamene bez skidanja glave ili je prosto neizvodljivo?

Comment

• TECA
        CBC Senator XXL
        • 14.10.2007
        • 2355
        • Oz

Mogu da se zamene bez skidanja glave,ali nista neces dobiti na potrosnji ulja,najverovatnije ces napraviti samo losiji rad motora

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Ako pali bez problema i trosi pokila ulja na 2000 km,zasto se zamaras sa tom masnocom? Ne cackaj nista i vozi.Radoznalost je ubila lisicu!

Comment

Working...
          X